Vannak meg olyan hazasparok akik sok ev utan is boldogok egyutt? Szerinted mi a titka?
Szex, odafigyelés a másikra, tisztelet
7éve vagyunk együtt
igeeeeeeeeeeeen
énis nagyon boldog vagyok
és a férjem is:)
együtt is külön is:) 10 éve ismerem 6 éve vagyunk házasok
Ő olyan szép, okos, ügyes, vicces, romantikus
szóval nekem pont Ő a nagy Ő
és én is neki:)
micsoda véletlen
szüleim 25 éves halálosan szerelmesek egymásba...nem..nem csak szeretet, hanem még mindig szerelem:):):) mi a titka? anyu egyszer azt mondta: egy a lényeg...hogy ők sose nézték egymást többnek vagy kevesebbnek....mindig ugy néztek a másikra, hogy egy szinten vannak...nem akart egyik se jobb lenni a másiknál, nem nézte az egyik jobbnak illetve rosszabbnak a másikat...egy szint...és szerelmesek...halálosan:) jó rájuk nézni:)
23L
Több mint 30 éves házasságban élek. Sok csalódáson mentem keresztül, majd -amikor bajom volt - igyekeztem a párommal megbeszélni - akár veszekedések, ordibálások közepette vagy után is. Muszáj megbeszélni, kibeszélni, elvarrni a szálakat. Ő - azt mondta, mondja - mindig szeretett (ez azt hiszem, kell is a kapcsolat egyben tartásához), én dettó. ma is tulajdonképpen szerelmes vagyok Bele, s ő is ezt mondja. rengeteg közös programunk van: séta, tv-zés, családi ebédek a már felnőtt gyerekeinkkel és családjukkal, egy-egy hétvégi 1-2 éjszakás környékbeli kikapcsolódás, hangverseny...
Beszélgetni nagyon szeretünk, s ez biztató.
Igen, volt, hogy nem fűződött nagyon szorosra a kapcsolatunk, sőt, meg is csaltuk egy-kétszer egymást. Túlvagyunk. Megbocsátottunk - valóban. Nem hánytorgatjuk. És keressük a jó pillanatokat. Az élet mindjárt véget ér - kell, hogy jó legyen még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!