Kisgyermekes párok, házaspárok! Hogyan oldjátok meg?
Sziasztok!
Mivel ez egy anonim oldal gondoltam itt szívesebben beszélnek erről az emberek,mint máshol. Szóval az lenne a kérdésem,hogy Ti kisgyermek mellett hogyan oldjátok meg,hogy lehetőség legyen MINŐSÉGI nemi életre,és a gyerek miatt ne mindig csak egy gyors "numerára" kerüljön sor.
Várom a válaszokat! :)
Ledöbbent, hogy mennyi embernek (anyának...) fontosabb a szexuális élete, mint a saját gyermeke!!! Gondolok itt arra, aki kulcsra zárja az ajtót, képes bent kefélni, amíg a gyereke esetleg az ajtó előtt várja kint. Az ilyen miért nem várt a szüléssel még? Pár év kufirc és utána jöhetett volna a gyerek, már bocs.
Nálunk a gyereknek külön szobája van. Este elalszik, reggel felébred, tehát az éjszaka a miénk, ugyanúgy, mint szülés előtt bármikor. Ez nem okozott gondot. De eszembe nem jutna kizárni a gyerekemet csak hogy dugizhassunk nyugodtan...istenem, mik vannak..
Kedves 21, igen a gyerek az ajtóelőtt állés bekopog.Nem jön be.Mert a hálószoba amiénk. És - ha esetleg akció közben kopogna - akkorkiszólok,hogy máris és kimegyek. Fontos a szexuáliséletem ésfontosagyerek is.Éppen ezért nem akarom,hogy akkor nyisson be amikor nagy "birkózás" közben talál.
Amikor rosszulvolt, akkor is megállt kopogni. 3 évesen. Semmi baja nem lett tőle
Húha! Nem állt módomban eddig felnézni az oldalra,de látom rengeteg választ írtatok,és köszönöm szépen. Igen abban igazatok van,hogy le kell szoktatnunk a gyerkőcöt a bejárkálásról,egyértelműen hibáztunk,hogy eleinte nem szóltunk rá ezért,most pedig már a szokásává vált,és ugye itt a probléma,de megoldjuk. :)
Amin viszont teljesen felháborodtam az a 04.13 12:33-as válasz. Persze,hogy fontos a szexuális élet,azt hiszem ez normális! Attól,hogy van gyerekem még ugyanolyan fontos a nemi élet nekem is,és a férjemnek is. Tudod vannak nők akik a házasságukat ott cseszik el,hogy amint anyák lesznek -és itt elnézést a kifejezésért,de azokra értem akik már valóban túlzásba viszik az anyaszerepüket- csak a gyereküket majmolják,a férjükre pedig egyáltalán nem figyelnek oda,és nem csak addig amíg kicsi a gyerek,hanem akár évekig,aztán meg csak lesnek,hogy a férj félrelépett. Nem egy házasságot láttam így szétesni. Lehet,hogy ezekben a nőkben megváltozik valami a szülés után,és nem kívánják annyira a szexet,de könyörgöm attól,hogy anyák lettünk ne felejtsünk már el (legalább néha) nők lenni! A másik pedig az,Ti lehet,hogy "keféltek",de mi szeretkezni szoktunk. Az pedig,hogy azt képzeled, a gyerek az ajtó előtt áll,miközben mi csináljuk,azt hiszem többet árul el rólad,mint itt mindenkiről,ha érted a célzást.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!