Mit csináljak szerintetek megverjem én is?
Figyelt kérdés
egyszer a suliban csak áltam és bambúltam az udvaron és hirtelen oda ugrott valaki és pofán vágott ökölel a fülem alá és elfutott hirtelen nem bírtam utána futni és mostanában nem találom pedig terveztem hogy ha meglátom jól pofán vágom én is mert én erősebb vagyok nála mert alacsonyabb volt meg minden csak hirtelen ért ha megtalálom én is pofán vágjam erősebben ? vagy úgy mint ő ? terveztem hogy orba vágom :)2012. aug. 24. 19:05
11/16 A kérdező kommentje:
úgy terveztem hogy hátúrol egy nagyot a válába verek és ahogy megfordúl én pofán vágom és a földre esik akkor ezt mondom neki "na elestél ? felsegítelek " oszt fölemelném de úgy hogy még tartom a kezemel oszt vissza lököm a földre amikor felkelne akkor belerugnák egy nagyot és elmennék
2012. aug. 25. 11:17
12/16 A kérdező kommentje:
várok még válaszokat :)
2012. aug. 27. 09:02
13/16 anonim válasza:
Vágd szájba úgy hogy csak úgy ömöljön a fejéből a vér:D
14/16 A kérdező kommentje:
ok de nem akartam hogy legyen nyoma mert simán elmond
2012. szept. 1. 16:24
15/16 anonim válasza:
Jaj, már! Te mindenkivel verekszel? A nővéred is megvered, most meg azt a gyereket? De egy békétlen balf@sz lehetsz!
16/16 A kérdező kommentje:
inkább te amúgy a gyerek kezdte te köcsög
2012. szept. 2. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!