Tudom,mindenki azzal fog jönni h hülyeség,hagyjam rá meg ilyenek.De leírom mi a problémám:Mindenkit piszkál 2 éve a suliban és ugye a tanár hiába tiltja bünteti,leszarja magasról,a következő lépés az apám lesz,de ha ez se jön be akk meg kell,hogy verjem.A lényeg:11 éves LÁNY vagyok és az a ... fiú hozzám képest semmi de van egy nagy probléma h vesebeteg tehát ha megrúgom meghal.
Ha 11 éves lány vagy, valószínűleg senkit nem tudsz úgy megrúgni, hogy meghaljon.
Nem hiszem, hogy az erőszak megoldás ebben az esetben, de ha nagyon durva a helyzet, max. egy pofon, ha tényleg nem ért a szép szóból.
2010. szept. 24. 18:08
2/11 anonim válasza:
Hagyd elég baj neki h vesebeteg. Amit ő tesz az közel se ér fel azzal amit te tennél vele.
18/F
2010. szept. 24. 18:09
3/11 anonim válasza:
hu az durva lehet ahogy 1 11éves lány "megver valakit"
régebben láttam iet h vinyogva kapálodzott 1ekkora kislány verekedés cimszó alatt 1 fiuval:D
2010. szept. 24. 18:50
4/11 anonim válasza:
jaés ne félj a 40kgos testömegedel és "magasan képzett"harci tudásotoddal nem valoszinü h nagy kárt teszel benne
2010. szept. 24. 18:51
5/11 anonim válasza:
vesebeteg tehát ha megrúgom meghal ezen szakadtam
2010. szept. 24. 19:10
6/11 anonim válasza:
hogyha vesebeteg meg le van gyengülve akkor ne bántsd durván. Kíváncsi vagyok mit értesz az alatt hogy piszkál mindenkit. Lehet csak megkeseredett a betegségébe, ezért negatív, meg ezért kritizál titeket mondjuk. Ha fizikailag is fenyeget/piszkál, akkor lökd el/vágd pofon
2010. szept. 24. 19:43
7/11 anonim válasza:
Vagy csak azért piszkálja a kiscsajt mert tetszik neki:)
2010. szept. 24. 20:00
8/11 anonim válasza:
Szerintem szenved a betegségétől, kissebségi komplexusa lehet, azt ézi, hogy csak ővele cseszett ki az élet, ezért kötekszik. Általában minden kötekedő embernek van valami problémája, amivel nem tud megküzdeni. Sajnos vannak, akik csak így tudják levezetni a flusztrációjukat. A legjobb lenne sztem egy pszichiátert intézni neki, az helyretenné. A vesebetegség sokszor elég rosszindulatú, az idővel rosszabb lesz, a vége sokszor dialízis. Nem kéne tényleg fizikailag bántalmazni! Neked lehet egészséges, hosszú életed, neki már nem biztos.
2010. szept. 24. 21:09
9/11 anonim válasza:
Sajnos igazad van, ha azt gondolod, hogy "Könnyű osztani - ismeretlenül az észt!", - de én is annak vagyok a híve, hogy megkérlek, próbáld meg elkerülni az erőszakot, amennyire lehet, - tartsd meg legvégsőbb eszköznek, s akkor is csak önvédelmi célból.
Kívánom, hogy legyen lelkierőd elviselni ezt a kellemetlen állapotot!
2010. szept. 25. 00:44
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi.Többihez kössz aki tudott normális válsszt adni a többihez meg semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!