Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy intézzem el? Megverjem?...

Hogy intézzem el? Megverjem? Ti hogy csinálnátok?

Figyelt kérdés
Egy emberről, akit a barátomnak hittem, kiderült, hogy egy jellemtelen, köpönyegforgató alak. Arra gondoltam, hogy jól megverem, és kiszedem belőle az igazat! (eddig szerintem ekhte csak hazudozott.) Már régóta látszott, hogy valami hiba van a jellemében, de most már azt is látom, hogy jellem az sajnos nincs).
2011. márc. 20. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
ne
2011. márc. 20. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:
szánalmas vagy
2011. márc. 20. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán csak ne találkozz vele többé. Kerüld el. Ne idegesítsd magad miatta. A verést meg felejtsd el! Az csak téged minősítene (le).
2011. márc. 20. 22:22
 4/10 A kérdező kommentje:
A 2. válaszolót olyan szívesen elverném.
2011. márc. 20. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát most nagyon megijedtem, komolyan...

De az az igazság, hogy kevés vagy te hozzám, kicsirigó :P

2011. márc. 20. 22:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Honnan veszel ilyen hülyeséget?
2011. márc. 20. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Áh, annyit kapnál érte, mint egy normálisért! Most nekem is ilyen időszakom van, nem győzöm kapkodni a fejem. Sorra derül ki mindenkiről, hogy mekkora szemétláda. Lesz*rom őket, és kész. Nem állok velük szóba többet. Ennyi. Ha érdekli őket miért, majd röviden kifejtem, aztán kinyomom a francba.
2011. márc. 20. 22:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Valszeg az lesz, ha keres, majd mondom, hogy nem érek rá. Nincs szükségem arra, hogy a hátam mögött kibeszéljenek azzal az új társasággal, amibe belekerült(ünk), bár én már otthagyom ezt a bandát. Kösz a rendes válaszokat!
2011. márc. 20. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanmár az emberek 99% a iylen, mindenkit nem verhetsz meg.

Inkább játszd meg magad te is, ha érdeked fűződika kapcsolat fentartásához, ha meg nem akkor szrd le.

2011. márc. 21. 00:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne verd meg.csak még jobban ki fognak beszélni,még olyan emberek is,akik eddig nem tették.ráadásul lehet,hogy bosszúból tőle vagy a haverjaitól kapni fogsz te is.fogsz még találkozni az életben jópár ilyen emberrel,nem éri meg foglalkozni velük.válts társaságot.a dühödet meg inkább egy boxzsákon vezesd le.
2011. márc. 21. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!