Ha munkanélküliek lennétek, mit csinálnátok a sok hirtelen jött szabadidőtökben?
Figyelt kérdés
Feltéve, ha előre látható hogy 5-8 hónapig nem valószínű hogy lesz munkátok és nem gond hogy kiesik a jövedelmetek. Milyen hasznos dologgal foglalkoznátok, amire korábban nem értetek rá.2011. aug. 22. 20:52
1/21 anonim válasza:
1. elolvasnám a háború és békét.:D
2/21 anonim válasza:
Hozzákezdenék néhány álmom megvalósításához, sokat terveznék és alkotnék, olvasnék, tanulnék.
3/21 anonim válasza:
Én ilyen helyzetben vagyok, végre van időm sportolni rendesen.
4/21 anonim válasza:
Megtanulnék egy nyelvet, többet sportolnék, családdal mennék sok szép helyre az ő szabadidejükben
5/21 anonim válasza:
Mondjuk munkát keresnék, mielőtt éhen nem döglök. De azért örülök, hogy neked nem gond, ha fél évig nincs jövedelmed, és csak utána kezdesz melót keresni, közben ki tudja, mikor találsz. Nehogy elsiesd a dolgot.
6/21 anonim válasza:
Utolsó, ne irigykedj már... van, aki megteheti, hogy x hónapig otthon marad, vagy azt csinál, amit szeretne. Ez van. Csak magadat keseríted az irigységgel.
7/21 anonim válasza:
Nem irigykedem senkire. Épp leírtam, hogy örülök annak, hogy van, akinek meló nélkül is van pénze.
8/21 anonim válasza:
De irigykedsz. "Nehogy elsiesd a dolgod" Semmi beleszólásod nincs mások életében. Mi most nyugisabban vagyunk így, hogy nem kell 8-10 óra munka után hulla fáradtan főzni, takarítani, mosni. Hanem nyugisan elvégzem, a párom meg keres annyit, hogy ketten megélünk belőle és még spórolunk is belőle. Persze azért keresek munkát, csak mindenhova két diploma kell 2 nyelvvizsgával. Szendvicseket pakolni meg ilyen helyzetben nem megyek minimálbérért napi 8 órában.
9/21 anonim válasza:
Ha téged nem zavar, hogy kitartott vagy, akkor semmi gond.
10/21 anonim válasza:
Nem vagyok kitartott, háztartásbeli vagyok. Milyen hülye szó ez, hogy kitartott? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!