Mi a nő életben betöltött szerepe napjainkban?
egy kérdés adott ihletet arra, hogy ezt megkérdezzem. valóban maradjon-e a "fakanál mellett" és csak a családjának éljen? vagy válhat belőle politikus, vezető? alakíthatja a saját karrierjét? és mi van az egyenjogúsággal? miért akad ki erre a kifejezésre (női egyenjogúság) annyi férfi?
várom a véleményeket.

A férfiak nem akarják (tudják) beismerni, hogy egy nő is képes azokra, amikre egy pasi. Pedig ez így van, és az egyenjogúság kérdése egyáltalán nem olyan új, mint ahogy azt sokan tartják, már az 1800as években is voltak efféle mozgalmak.
Sokat hallani arról, hogy a nők elférfiasodnak. Szerintem ez sincs így. A nők megtartják az identitásukat, különben lépten-nyomon férfiimitátorokba botlanánk az utcán. A nők nők akarnak lenni, akik dolgoznak, sikeresek, tanultak, akit elismerhetnek, nem akarnak a konyhában maradni. Megmaradnak annyira nőnek, hogy gyereket is akarjanak, de ehhez akkor is 50-50%kell, nem 70-30, mint ahogy az egyik előttem hozzászóló írta. Ugyanakkor ez már kicsit a visszájára került: az a nő, aki nem dolgozik, otthon van a gyereke mellett, az azért cseszi mások csőrét, hogy eltartatja magát a férjével, b*szik dolgozni, viszont aki dolgozni jár a gyerek mellett, az emancipált, karrierista. Amíg nincs meg a normális hozzáállás, addig nem felvetődnek ilyen kérdések.

Előző vagyok, az utolsó mondatot elírtamXD
Amíg nincs meg a normális hozzáállás, addig felvetődnek ilyen kérdések

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!