Lelki terrorban tart és attól tartok nem bírom tovább, mit tegyek?
Egy lány évek óta lelki terrorban tart. Úgy kezdődött hogy elcsábította a barátomat de még ezek után is féltékeny volt. Hívogatott telefonon, megszüntettem azt a számon, akkor neten irogatott. Fenyegetőzött hogy tönkreteszi az életem, ha letiltottam más címeken írt meg másoknak adta ki magát. Rágalmazott a neten és mikor megtaláltam feljelentettem de nem csináltak semmit, annyi történt hogy ahol a nevem szerepelt azok a dolgok eltűntek.
viszont azóta is nyomozgat utánam, egyenként felveszi az ismerőseimmel a kapcsolatot és nem tudom hogyan, de sorra fordítja ellenem az embereket.
Azt írta egyszer hogy eléri hogy majd összeroppanjak, ellehetetlenítse a jövőm és öngyilkos legyek.
De nem vagyok az a fajta tudom hogy amíg egy szemernyi reményem van rá hogy 5, 10, 20 vagy akár 50 év múlva de békés, nyudogt életem lehet addig nem lennék képes rá.
Attól viszont félek hogy egyszer összefutok vele, elkattan bennem valami és megölöm (erősebb vagyok nála fizikailag).
Mit tegyek? Nem segít senki, nem tudom már ki van ellenem, nem fordulhatok senkihez de egyre kevésbé bírom a nyomást.
Pénz és minden nélkül hogy tudék akár úgy kiszakadni a lakhelyemről, környezetemből hogy ne tudja hol vagyok, és hosszú évekig ne érjen utól?
iskolába sajnos nem mehetek messze anyagiak nélkül (meg nem is vagyok okos egyetemhez).
hogy juthatnék ki akár az országból munka fejében is?
Megelégednék napi ennivalóval semmi többel csak mehessek
Azért néhány dolgot számba kéne venni. Ha minden idejét erre fordítja, mi a motivációja? Miből él? Nincsenek barátai ismerősei? Ők nem is tudnak róla? Ilyen a természete, de kizárólag veled?
Mégis, milyen gyakoriságú a molesztálás? Leveleket írásokat olvasás nélkül törölni lehet, mint egy spam-et. Telefonokat le lehet tenni egy szó után. Barátokat meg lehet kérdezni, mit mondott rólad, mi a véleményük az egészről. Találkozásról nincs szó, tehát a levélen és telefonon kívül mi van még?
Ha mindezekre választ kapunk, talán lehet tanácsot adni ismeretlenül, de így kicsit olyan, mintha arra kérnél találjuk ki, mi van a kezedben, de nem árulsz el róla semmit. Lelki segítséget csak meghitt körülmények között lehet adni - ehhez ki kell alakítani a körülményeket. Időnként ez megtehető nyilvánosan is.
nem roma
egy az apja egy kőgazdag b.zeráns így bármit megtehet másokkal.igen, ebből is él, apuci tartja el.
barátok? egy csomó érdekember van mellette akik azért segítenek neki mert meghívja őket a nyaralójába meg mindenféle italra - szóval a pénzéért.
egy elkényeztetett csajt képzeljetek el akivel elszaladt a ló, ezért irritálóbb még akármelyik románál is akikkel egyébként könnyen lespanolok.
telefonon egy ideje nem tud zaklatni mert új számom van
baromira nem tudok szeretni valakit aki heti kétszer minimum szekál meg álneveken, mindenféle címek alatt irogat (ezért nem tudom sokszor hogy ő az és nézem meg a levelet)
nekem ne mondja senki hogy szeressek egy ilyen lényt, mert az a véleményem hogy annak is elgurult a gyógyszere- már bocs!
könnyű mindenféle szentes kitalálmányokat mondani, ebből látszik hogy az illetőt még sose tartották terrorba. na mindegy
úgyhogy ilyen választ nem kérek többet
valami konkrét dolog kéne hogy van-e valami egyesület, ilyen önkéntes izé amivel elmehetek innen egy időre vagy hasonló
mert azzal aztán marhára nem fogok érni semmit hogy "szeretem" ő meg elb.ssza az életem
"azzal aztán marhára nem fogok érni semmit hogy "szeretem" ő meg elb.ssza az életem" Honnan tudod? Probaltad mar? Egy 200 eves jotanacs, nem en talaltam ki: ha nem jarhato a mostani ut, akkor valtoztass, probalj ki egy olyat, amit eddig nem probaltal!
"baromira nem tudok szeretni valakit aki heti kétszer minimum szekál meg álneveken, mindenféle címek alatt irogat (ezért nem tudom sokszor hogy ő az és nézem meg a levelet)"
Ismeröseid neve es cime alatt irogat neked? Vagy te az ismeretleneket is megnezed? (Amikor ugyis tudod, hogy van egy molesztalod? :D)
"nekem ne mondja senki hogy szeressek egy ilyen lényt, mert az a véleményem hogy annak is elgurult a gyógyszere- már bocs!
könnyű mindenféle szentes kitalálmányokat mondani, ebből látszik hogy az illetőt még sose tartották terrorba. na mindegy
úgyhogy ilyen választ nem kérek többet"
valami konkrét dolog kéne hogy van-e valami egyesület, ilyen önkéntes izé amivel elmehetek innen egy időre vagy hasonló"
Az eddigiekre: nincs mit. Oke, nekem tökeletesen megfelel, ha nem irkalok ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!