Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan tovább?

Szerintetek hogyan tovább?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, dolgoztam már egy pár helyen, pl. kereskedelni ügyintéző voltam két évig, de voltam au pair Angliában. Ami érdekel, az a gyerekek, a nyelvtanulás és a művészetek. Szépen rajzolok, néha kapok portrérajzolással kapcsolatos megrendelést. Most nincs munkám, de már nagyon szívesen dolgoznék valamit, vagy akár egy sulit is elkezdenék, bár azt csak diákhitelből tudnám fizetni. Egy kisvárosban élek, szívesen elköltöznék már, de még nincs miből. Ti mit csinálnátok a helyemben? Akár valami átmeneti megoldás is érdekelne.
2012. aug. 6. 22:10
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy két internetes lapnál szerkesztő vagyok, tehát érdekel az írás is.
2012. aug. 6. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:

internetes lapok szerkesztéséből is meg lehet élni,ha elég keresettek az oldalak.ha jól rajzolsz és értesz az irodalomhoz menj el újságírónak,tanárnak,esetleg rendőrségi grafikusnak vagy próbálj munkát keresni 1 tetoválószalonba.én ezt tenném.

sok sikert

2012. aug. 7. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!