Londonban láttam egy plakátot, ami egy sört reklámozott és egy gyönyörű rajzolt tigrisfej volt rajta, ami még tovább volt díszítve színes mintákkal. Nem tudod milyen sör lehetett, vagy hogyan találjam meg azt az tigrisfejet?
Figyelt kérdés
Azóta is keresem azt a képet/plakátot de sehol sem találom. Majdnem biztos vagyok benne, hogy tigris volt, de azért van egy kis esély, hogy oroszlán. :)2012. júl. 5. 09:46
2/4 anonim válasza:
előző vagyok hozzá egy plakát [link]
3/4 A kérdező kommentje:
nem ez volt az, rajzolt tigrisfej volt, ebben biztos vagyok. de azért köszi a próbálkozást :)
2012. júl. 5. 12:49
4/4 anonim válasza:
a két előző képen ugyebár egy oroszlán van...
viszont van egy angol sörmárka (Tiger), ami tényleg tigrissel szokott hirdetni. Szóval ezt keresed:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!