Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lelki terrorban tart és attól...

Lelki terrorban tart és attól tartok nem bírom tovább, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy lány évek óta lelki terrorban tart. Úgy kezdődött hogy elcsábította a barátomat de még ezek után is féltékeny volt. Hívogatott telefonon, megszüntettem azt a számon, akkor neten irogatott. Fenyegetőzött hogy tönkreteszi az életem, ha letiltottam más címeken írt meg másoknak adta ki magát. Rágalmazott a neten és mikor megtaláltam feljelentettem de nem csináltak semmit, annyi történt hogy ahol a nevem szerepelt azok a dolgok eltűntek.

viszont azóta is nyomozgat utánam, egyenként felveszi az ismerőseimmel a kapcsolatot és nem tudom hogyan, de sorra fordítja ellenem az embereket.

Azt írta egyszer hogy eléri hogy majd összeroppanjak, ellehetetlenítse a jövőm és öngyilkos legyek.

De nem vagyok az a fajta tudom hogy amíg egy szemernyi reményem van rá hogy 5, 10, 20 vagy akár 50 év múlva de békés, nyudogt életem lehet addig nem lennék képes rá.

Attól viszont félek hogy egyszer összefutok vele, elkattan bennem valami és megölöm (erősebb vagyok nála fizikailag).

Mit tegyek? Nem segít senki, nem tudom már ki van ellenem, nem fordulhatok senkihez de egyre kevésbé bírom a nyomást.

Pénz és minden nélkül hogy tudék akár úgy kiszakadni a lakhelyemről, környezetemből hogy ne tudja hol vagyok, és hosszú évekig ne érjen utól?

iskolába sajnos nem mehetek messze anyagiak nélkül (meg nem is vagyok okos egyetemhez).

hogy juthatnék ki akár az országból munka fejében is?

Megelégednék napi ennivalóval semmi többel csak mehessek

2012. aug. 20. 22:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Javaslataim:

"A vilag csak belülröl valtozhat meg."

Azert erzed magadat igy, mert bar elöször nevetsegesnek tartottad, es nem foglalkoztal vele, majd egyre inkabb elhitted neki, h valamifele hatalma van feletted. Tehat hagyod magadat. Ö pedig nagyon kitartonak tünik.

Nos, elöször is, ugy is felfoghato, hogy "neked dolgozik" azzal, hogy a "barataidat" ellened forditja. Ugyanis nem lehet csak ugy valakit ellened forditani, akkor ök nem voltak igazi baratok, ha a megkerdezesed nelkül hisznek neki. Tehat ök olyan baratok/ismerösök is...

Ez persze nem minden esetre igaz, megertelek. De akik igazan fontosak, közel allnak hozzad (es ezt ki is erdemlik), azokat soha nem tudja ellened forditani!

Irhatnam, hogy a vilag ok-okozati következmenye miatt csak sajat maga alatt assa el a talajt (hosszu tavon, legkesöbb több eleten keresztül), de ez most sovany vigasz neked. Szegeny...

Mit tehetsz? Tudom, h furcsa, amit irok, a bioenergetikabol. A vilagon egy egyszerü törvenyen alapszik: hasonlo a hasonlot vonzza. Ha ö ellensegesen közelit hozza, Te viszont kepes vagy igazi szeretettel hozza, akkor nem kepes rad hatni - ez a nagy titok!! "Ha megdobnak kövel, dobd vissza kenyerrel." Vagy Terez anya: "ne a haboru ELLEN, hanem a bekeERT harcoljatok". Ha valami/valaki ellen harcolsz, annak adsz energiat, vagyis energiaiddal öt tamogatod. Ha kepes vagy semlegesnek tekinteni, akkor megmarad az energiad.

A lenyeg: tiszta szivböl akarj neki jot, magadban, legbelül! (Nem muszaj kinyilvanitani, de ha szoba jön, a szavaid is legyenek segitöek hozza, de legalabbis semlegesek. Tetteid is, tehat ne akard befeketiteni, ahogy ö teszi.)

Meg egy tanacs: ha az agykontrollt ismered, abban vannak technikak, amiket itt bevetnek (szeretetfa kazetta, kerekasztal technika...stb), ez megsokszorozhatja a hatekonysagodat! Ha nem is, a lenyeg, hogy törekedj ra szeretettel gondolni, megerteni, amiert ilyen tüske keletkezett benne, sajnalni, igazabol, h itt tart. "Bocsass meg nekik, mert nem tudjak, mit cselekszenek." (Jezus szavai: nem tudja, hogy maganak art igazabol, hosszu tavon.)

Hooponopono nevü dolog viszont tök egyszerü: bocsass meg, szeretlek, sajnalom, köszönöm - ezt a 4 szot, tetszöleges sorrendben mondogatni magadban, ra gondolva, minel többet. Kitartoan.

Elmehetsz akar bioenergetikushoz is, vagy esetleg mas termeszetgyogyaszhoz, aki segit fejben (is) rendberakni a dolgokat.

Szoval ezt par sorban leirni, amikkel en több orat/napot/hetet foglalkoztak behatoan, nem tudom, de kis izelitö.

Beket kivanok nektek!

(Es javasolnam, te is beket kivanj csak neki, es tedd/mondd a töled telhetö legjobbat...)

2012. aug. 20. 23:13
 2/14 anonim ***** válasza:

ja, es hany evesek vagytok amugy? Miota megy ez?

elsö

2012. aug. 20. 23:14
 3/14 A kérdező kommentje:

több éve. életkort nem írok az anonimitásom megőrzése végett

én nem reagálok az írásaira sehogy, úgy teszek mintha nem is létezne de ez még minthogyha olaj lenne a tűzre

nem utálom, de kezdem nem bírni amit csinál (pedig elég türelmes ember vagyok)

a legelején írtam egyszer hogy hagyjon már, de folytatta. a rendőrségi dolog után is beijedt félévre de már megint nem nyugszik

én meg úgy érzem kezdek időnkéént már nem tisztán gondolkozni és elönt a harag. sportolok, azzal így visszafogom magam csak nem tudom meddig, ha élőben találkozunk nem törne ki belőlem egy olyan énem aki számomra félelmetesebb mit a terrorizáló és olyat tenne amit nem lehet visszafordítani

2012. aug. 20. 23:22
 4/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de az elsö mondatod az egeszet olyan komolytanna teszi, mintha kamu lenne az egesz.

Na ne mond mar, hogyha megirod, h 16 eves vagy, akkor barki felismer ebböl? Irhatsz 15-20, 20-25, 25-30 intervallumot is.

Amugy nyugi, örökke nem fog tartani, ugyanis ha nem askalodsz ellene, akkor elöbb-utobb veszit a lendületeböl. Hacsak nem erre forditja az egesz eletet - tars, parkapcsolat, gyerektervezes...stb helyett. :)

A masik, amit erdemesnek tartok atgondolni:

Ha "a terrorizáló enedet" hozza elö belöled, az is csak te vagy, ne felj töle. :) Te hatarozod meg, hogy az ott belül magadban, terrorizalo vagy szeretö.

Ez a csaj csak szivesseget tesz: megismerteti veled az arnyoldaladat, ami te vagy, nem mas. Ha pl nem hozza elö belöled, akkor is benned marad, es majd akkor mas hozza elö belöled a szörnyteget, mit szamit ez neked, hogy emiatt meg haragszol is ra?! Hiszen csak megmutat neked valakit ott belül... nem ö rakta beled..

2012. aug. 20. 23:48
 5/14 anonim ***** válasza:
én a helyedben inkább megpróbálnék találkozni vele és számon kérném tőle, hogy miért csinálja stb.. utána jól megverném, pár pofont biztosan kapna
2012. aug. 20. 23:56
 6/14 A kérdező kommentje:

marha jó hogy névtelenül próbálok itt segítséget kérni erre lekamuzod... látom hogy f.ngod nincs róla milyen ezt átélni. ne törődgyek vele. épp ez az, próbáltam és egyre rosszabb. beteg ez a lány, rögeszmés és igen, képes minden szabadidejét erre fordítani.

és tudom hogy látogatja ezt az oldalt is.

de jó, legyen kamu

csak ne legyek az újságokba majd mint a pécsi egyetemista

2012. aug. 20. 23:59
 7/14 A kérdező kommentje:
én félek attól a "szörnyetegtől" mert tudom hogy képes lenne ölni is
2012. aug. 21. 00:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Jo. Akkor ird meg privat. Nem fogok valaszolni szemelyesen, elöre jelzem. Csak a megnyugtatasod erdekeben kerdeztem. Tehat csak ide irok.

Ertem, hogy mashogy erzel, mint ahogy jo lenne. Ez nem olyan egyszerü, ezt nem is mondtam. De ertsd meg, a felelemmel nem teszel magadnak jot. Ezt egyszerüen meg kell erteni: ha eletveszelyben vagy, mert pl. megtamadott egy kutya, akkor kepes vagy egy olyan belsö eröt mozgositani, amivel sokkal többet kihozol magadbol, mint amire maskor kepes vagy. (Pl. gyorsabban tudsz elfutni.) Tehat, ne vard meg, hanem most probalj meg valami emberfelettit kihozni magadbol, a felelmet atvaltoztatni szeretette. Ezert irtam, h elmennek a helyedben bioenergetishoz, aki energetikailag is rendbetesz, tanacsot is adhat.

Ha nagyon borus a helyzet, akkor probalj meg barmilyen segitseget keresni a környezetedben. (Igy nehez barmit irni: iskolapszichologust hogyan javasoljak, ha pl 26 eves dolgozo nö vagy? Ezert kerdeztem.)

Egyebkent sem hiszem, h komolyan gondolod, h barki egy 3 soros valasszal elintezi, amit neked evek alatt nem sikerplt?! Ezt a naivitast többször tapasztaltam itt, sosem ertettem...

Es ha ennyire szelsöseges a csaj, akkor mar biztosan sokan kiismertek, akiket "ellened hangol", akar köztük is talalhatsz mar "baratokat". (?)

Az egyetlen, amit igy biztosan allitani tudok: a (lathatatlan) energiak oldalat, korabban leirtam.

2012. aug. 21. 00:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja, en vallalom magam, 35-40.es korosztaly vagyok.
2012. aug. 21. 00:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Roma a csaj?
2012. aug. 21. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!