Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért pontozzák le ezen az...

Miért pontozzák le ezen az oldalon azt, aki ellenzi a tömbházi kutyatartást?

Figyelt kérdés

A sok "állatbarát" eleve lepontoz, meg sem próbálják megérteni a másik fél álláspontját. Észérveket nem tudnak hozni, csak fújják a magukét és védik kedvenceiket.

Szóval az én érveim a tömbházi kutyatartás ellen (személyes tapasztalat):

1. Gyakori ugatás, akár éjszaka is, ami zavarja a lakók nyugalmát. Ha a tulajdonost szépen megkérjük, hogy tegyen valamit, csak vállat von, és azt kérdi, hogy "most kössem be a száját?!".

2. Kutyaszőrben úszik a lépcsőház, a tisztelt kutyások pedig nem takarítanak maguk után.

3. A környéken nincs 1 négyzetméternyi kutyapiszokmentes terület sem, lépten-nyomon kutyaürülékbe lép az ember, ami a bosszúságon kívül igen fertőzésveszélyes is. (Most sokan azzal fognak jönni, hogy a kutyások 99,9999%-a összeszedi kutyája után, érdekes, én még egy ilyet nem láttam.)

4. Póráz nélkül sétáltatják az ebeket, nem törődve azzal, hogy sokan félnek a kutyáktól, illetve nem szeretik, ha a közelükbe megy. Erre csak elintézik azzal, hogy "nem bánt!". Kit érdekel, hogy nem bánt, ha az ember fél tőlük! Ez nagyon balesetveszélyes is, különösen nagytestű kutyáknál.

5. Ez nem általános, de nálunk 2 család is van, akik nem fizetik a közüzemi számlákat, de kutyára van pénzük. Az ilyenekről is megvan a véleményem.

Én legalább a kutyásokkal ellentétben meg tudom indokolni a véleményem, mégis ha írok valahová, a tisztelt állatbartátok rendre lepontoznak (nem mintha túlzottan érdekelne). Ez a különbség köztünk.

2012. aug. 19. 17:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%

Miért pontozzák le ezen az oldalon azt, aki nem ellenzi a tömbházi kutyatartást?

:O

2012. aug. 20. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
8-as! Én is milliókat fizettem a lakásomért, akárcsak mások, akkor hadd csináljak már benne azt, amit én akarok!
2012. aug. 20. 23:40
 13/13 anonim ***** válasza:

"Miért pontozzák le ezen az oldalon azt, aki nem ellenzi a tömbházi kutyatartást?

:O

A válasz 27%-ban hasznosnak tűnik. "

Ááá:D

2012. aug. 21. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!