Miért pontozzák le örökké a válaszaimat, mikor ugyanolyanok, mint a többieké?
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogyan pontozzák a válaszaidat, az a fontos, hogy te a tudásodhoz mérten a lehető legjobb választ igyekszel beírni!
Vannak olyanok, akik soha nem szólnak hozzá, csak végigpontozgatnak minden kérdést és beírást, ez a szórakozásuk (szerintem el sem olvassák a hozzászólást).
Jár ide egy csomó 12-14 éves, ők szerinted miben tudnak dönteni?! Unatkoznak, nyomkodnak! :[
Tényleg úgy érdemes itt válaszolgatni, hogy nem a pontozásban megnyilvánuló elismertségre hajtasz. Ha engem lepontoztak, akkor 2 lehetőségre következtettem eddig: vagy szórakoztak páran (többször megesett), vagy nem népszerű az álláspontontom (de ezt vállalom, hiszen nem biztos, hogy ettől még rossz volna).
Szoktam figyelni, hogy kinek mekkora a %-a, és egyre inkább hajlok arra, hogy a 80-90 körülikek válaszolnak őszintén, nem törőve a "pontozásos következményekkel"!
A kérdező szempontjából meg többet ér egy őszinte, a földre leráncigáló válasz, mint egy álságos, behízelgő, népszerűségre törekvő (minél nagyobb %-ra hajtó), amivel így az semmire se megy...
Előzőnek:
>A kérdező szempontjából meg többet ér egy őszinte, a földre leráncigáló válasz, mint egy álságos, behízelgő, népszerűségre törekvő (minél nagyobb %-ra hajtó), amivel így az semmire se megy...
Nekem miért van csak 77%-om? Kimondom az igazságot. Hja, hogy fáj? Ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!