Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért pontozzák le örökké a...

Miért pontozzák le örökké a válaszaimat, mikor ugyanolyanok, mint a többieké?

Figyelt kérdés
Ti is szoktatok úgy járni, hogy segítő szándékkal megfogalmaztok egy választ, és azt valakik (talán nem értik?) nagyon lehúzzák? Hogy lehet, hogy eldöntendő kérdéseknél, ahol mindenki választ a lehetőségek közül, tehát minőségileg minden válasz ugyanolyan, lepontozzák a válaszaimat? Ráadásul mindig azt hittem, hogy higgadtan, intelligensen a többségitől eltérő véleményt is ki lehet fejteni...de úgy tűnik, a lepontozáshoz már a nézetkülönbség is elegendő! Tehát: csendben kell maradni és nem szabad vállalni a "szélmalomharcot"? Nagyon rosszul esik a lepontozás, szerintem nem válaszolok butábban, mint a többiek!
2009. júl. 23. 00:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne foglalkozz azzal, hogyan pontozzák a válaszaidat, az a fontos, hogy te a tudásodhoz mérten a lehető legjobb választ igyekszel beírni!

Vannak olyanok, akik soha nem szólnak hozzá, csak végigpontozgatnak minden kérdést és beírást, ez a szórakozásuk (szerintem el sem olvassák a hozzászólást).

Jár ide egy csomó 12-14 éves, ők szerinted miben tudnak dönteni?! Unatkoznak, nyomkodnak! :[

2009. júl. 23. 02:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak kérdéskörök, mint pl vallás és politika, ahol az "ellenoldal" automatikusan lepontoz mindenkit, aki nem tetszik. A másik - sajnos elég gyakori - jelenség, amikor a kérdést feltevő nem választ akar, hanem megerősítést, hogy neki van igaza valamiben, jól csinálta, stb. Ellenkező válasz esetén, függetlenül attól, mit írtál, jön a lepontozás. Ez van sajnos.
2009. júl. 23. 05:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a pontozással, semmi értelme. Én sohasem nézem, hogy hogyan pontoznak és én sem pontozok. Minek? A pontozás nem azt fejezi ki, hogy a valósághoz mennyi köze van a válaszodnak. Ne foglalkozozz vele.
2009. júl. 23. 07:46
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes foglalkozni a pontozással, nincs a világon semmi jelentősége. Találkoztam olyannal, ahol a kérdező rendesen lepontozott mindenki, és írta a kommentjében, hogy ő azt hitte, csak egyetértő válaszokat fog kapni. Írd le nyugodtan a véleményedet, azért van az oldal, a pontokkal meg ne törődj. Nem ér annyit :)
2009. júl. 23. 09:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ó, én soha nem nézem, hány "pontom" van, mi értelme? Úgyse ismer senki, és én is normális válaszokat szoktam adni. Max.akkor pillantok a %-ra, ha valaki nagyon idiótán, vagy olyan stílusban ír... akkor odanézek, mert ha mondjuk 50%-os körüli az értékelése, akkor "megnyugszom", hogy ez mindig ilyen válaszokat ad, és őt figyelmen kívül hagyom.
2009. júl. 23. 09:19
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Ez a pontozás is csak a játék része. Megsértődni nem szabad tőle, meg túl komolyan se kell venni. Lepontoztak, és akkor mi van? Egyébként én szeretem ezt a pontozgatást függetlenül attól, hogy mit kapok, mert lehet belőle tanulni. Én már elég jól el tudom dönteni előre, hogy mivel leszek népszerű és mivel nem, és ez is szórakoztató. De nem olyan alapon írok sose, hogy milyen pontozás jöhet ki belőle, mert ilyen mélyen azért nem érdekel. Egyébként -bár túl sok rágódást valószínűleg nem ér ez a dolog- ha tényleg rendszeresen lehúznak, annak azért lehet valami oka, és ezt az okot ne másokban keresd. Lehet, hogy a stílusod nem vonzó, de persze, ha a nézeteid térnek el rendszeresen a többségtől, akkor azért is lehúzhatnak. Az emberek már csak ilyenek...
2009. júl. 23. 09:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem is felbosszat néha :)
2009. júl. 23. 10:06
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg úgy érdemes itt válaszolgatni, hogy nem a pontozásban megnyilvánuló elismertségre hajtasz. Ha engem lepontoztak, akkor 2 lehetőségre következtettem eddig: vagy szórakoztak páran (többször megesett), vagy nem népszerű az álláspontontom (de ezt vállalom, hiszen nem biztos, hogy ettől még rossz volna).

Szoktam figyelni, hogy kinek mekkora a %-a, és egyre inkább hajlok arra, hogy a 80-90 körülikek válaszolnak őszintén, nem törőve a "pontozásos következményekkel"!

A kérdező szempontjából meg többet ér egy őszinte, a földre leráncigáló válasz, mint egy álságos, behízelgő, népszerűségre törekvő (minél nagyobb %-ra hajtó), amivel így az semmire se megy...

2009. júl. 23. 10:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek:

>A kérdező szempontjából meg többet ér egy őszinte, a földre leráncigáló válasz, mint egy álságos, behízelgő, népszerűségre törekvő (minél nagyobb %-ra hajtó), amivel így az semmire se megy...

Nekem miért van csak 77%-om? Kimondom az igazságot. Hja, hogy fáj? Ez van :)

2009. júl. 23. 10:09
 10/17 anonim ***** válasza:
27%
szerintem utálnak :D:D:D:P
2009. júl. 23. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!