Miért pontozzák le örökké a válaszaimat, mikor ugyanolyanok, mint a többieké?
(csak hogy a többiekétől eltérő választ írjak :P)
előző
10:09-nek
Az őszinte választ sem mindegy milyen formában mondjuk! Lehet durván, ok nélkül fájdalmat okozva, megbántva a másikat, vagy normális hangnemben (így még nagyobb az esély arra is, hogy meghallgatja).
A 10:09 vagyok :)
Tökmindegy, hogy milyen stílusban írok, ha nem azt válaszolom, amit a nagyokosok "hallani akarnak", úgyis lepontoznak. Van, hogy "keményebben" odaszólok, az emberi butaságot nem mindig tolerálom.
Igazából a pontozás legalább annyira a pontozót minősíti, mint a pontozottat. Ha valaki elolvassa az adott választ, és abban benne található az érték, kit érdekel, hogy milyen % van alatta? Én is kaptam már megkeresést lepontozott válasz alapján.
Az, hogy valaki nem tud mit kezdeni az általam adott válasszal, nem feltétlenül az én hibám. (És nem is a válaszé.) :o) Ettől még a pontozási kérdés helyes, mert az adott illető számára így az a válasz NEM volt hasznos. Csakhogy én nem is törekszem arra, hogy mindenki számára hasznos legyen. A kérdezőnek válaszolok, nem a pontozóknak. Igen gyakran azt látom, hogy a válaszaim 100%-ról hirtelen leesnek. Semmi gond, megjöttek a "klikkelgetők". Majd később a % megint nőni kezd. Ez az én megfigyelésem.
Hát igen...de pont ezekről a %-okról beszélek.
Egyébként köszönöm a válaszokat, senkit nem fogok lepontozni.:)
Én most 87%on vagyok, de tegnap pl. 86% volt, előtte hosszú ideig 87. Így változik attól függően milyen kérdéseket fogok ki, mert én őszinte válaszokat adok. Na jó, néha ha olyan a hangulatom akkor kissé nyersen kimondom amit gondolok... sajnos ez itt nem népszerű ide az kell, hogy "jaj, kérdező hát nem is nagy a feneked nem vagy kövér, aki azt írta buta. Nagyon jól nézel ki, esetleg sportolj, de csak azért, hogy ne unatkozz, nincs rá szükséged. Az a plusz 30 kg fel sem tűnik ne törődj a válaszokkal te így vagy jól".
Amit még észrevettem... a szex témánál, ha valaki kissé szabadabban éli az életét és leírja, akkor azt mindig lepontozzák. Biztos sok a prűd ember... egyébként szerintem álszentség, mert ők biztos annyira erkölcsösek...
Szóval itt tényleg mindenbe belekötnek. De az idegesít fel, amikor tapasztalatból írok, vagy olyat amihez értek! De tényleg értek hozzá. És akkor engem lepontoznak, aki meg csak úgy odatéved és beír valami baromságot az 100%os.
Hát ilyenkor úgy őszintén a f.... ki van XD nem foglalkozok már vele, de azért kissé dühít.
De engem már nem érdekel mennyire pontoznak le én akkor is őszinte leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!