Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért pontozzák le mindig...

Miért pontozzák le mindig azokat akik öszintén megmondják frankót?

Figyelt kérdés
Nem értem,miért jobb a hazugság mint az igazság?
2010. szept. 24. 20:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Mert az igazság fáj és az emberek ilyenek. Egyébként néha komolyan elgondolkozom, hogy egyeseknek az olvasás vagy az értelmezés a nehezebb, mert nem az van odaírva, hogy "Tetszik ez a válasz", hanem, hogy hasznos volt-e.
2010. szept. 24. 20:52
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Mert vannak, akik nem merik bevallani, hogy milyen változtatások kellenek, ahhoz, hogy jobb irányba tereljük az életünket, van akiknek jobb a langyos sz@rban ücsörögni. És ha valaki leírja a frankót, attól max megijednek és lepontozzák, hogy hogy mondhat ilyet, pedig sok kapcsolatba kellenének radikális változtatások.
2010. szept. 24. 20:54
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Miért van az, hogy a sok idi.ta nem tudja a megfelelő kategóriába feltenni a kérdést?
2010. szept. 24. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos sok ember összekeveri a rossz és a kellemetlen választ. Mert egy válasz lehet hasznos akkor is, ha nem tetsző a tartalma és lehet haszontalan, még ha csontig be is nyal a kérdezőnek.
2010. szept. 24. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert az igazság, vagy a "frankó" sk esetben relatív. Másképp látja az emberi kapcsolatokat egy tizenéves és egy harmincas, vagy egy idősebb. Másképp értékeli akinek van gyerek és másképp akinek nincs. A világnézetünk, a tapasztalataink, az életkörülményeink mind befolyásolják, hogy egy adott kérdésre milyen választ adunk Ez különösen jelentős eltéréseket mutat a családi kapcsolatok és a gyereknevelés témakörben. Így ha a pontozónak más képe van a világról mint neked, óhatatlan hogy lehúzzon. HA a %-ra megy valaki, akkor lehetőleg kerülje az ilyen csúszós terepet.
2010. szept. 24. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Az őszinteségnek is vannak fokozatai. Ha valaki nyersen, de racionálisan ír, azt kár lepontozni. De egy bunkó, másokat leszólni vágyó baromnak, aki fel sem fogta a kérdést, csak szemétkedni jött - neki jogos a "nem hasznos" jelző. Ezekből elég sok van itt.

Úgyhogy attól függ, te kikre gondolsz?

2010. szept. 24. 21:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Azokra akik nem birják a kritikát normális kritikara értem és nem veszik észre h minden kommentjukbe csak kifogások hada van akkor ha a válaszolok ezer megoldást is irtak az épp felmerülő problémára.Vulgárisabban úgy is irhattam volna h miért jobb ülni a végtermék felett ahelyett hogy gyors mozdulattal lehúznák a klótyón?
2010. szept. 24. 21:21
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem mindenki pontozza le a frankót!

Csak azok, akiknek (hál'Istennek!) nincs és nem volt hasonló gondjuk, élnek a maguk mesterségesen megteremtett problémamentes(?) világukban, legnagyobb problémájuk az, hogy a hiper-szuper PC-jük ilyen-olyan hibajelzéseket ír ki, de azt is megoldatják valakivel!

Én nagyon ritkán nyomok piros pacsit, de akkor keményen (pl. nagyon durva zsidózáskor, cigányozáskor, rasszista megnyílvánulásokra, de egyébként ha nekem nem tetszik a válasz, akkor nem értékelek (attól az még lehet igaz, vagy hasznos).

2010. szept. 24. 22:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem érdemes a százalékokkal foglalkozni.

Amennyiben azért jár erre az oldalra valaki, hogy meg akarjon felelni Mindenkinek, akkor rossz hírt közlök Vele: NEM FOG MENNI.

Ráadásul nem is Önmaga - innentől - az Illető, ergo, értelmét veszti az itt léte...

20 perce kaptam meg az egyik aloldalon azt a vádat, hogy a "százalékok"....

Ugyan már!

-Szegény még fél lábbal a dedóban van...

Végső elkeseredésében sértegetéssel "érvelt" az illető, - amit moderátori bejelentéssel honoráltam, és megírtam Neki is, hogy "így járt", ne érje váratlanul...

Igazából sok ember van úgy, - a "politikai elit" nem éppen áldásos viselkedésének köszönhetően "ez jön le" számukra, - hogy "Aki nincs velem, az ellenem van!"

-Annak "utána kell rúgni" - és hasonlók... Érvelhetsz Te az ilyen embernek pastu nyelven is, garantált, hogy "le fog pontozni" csak azért, hogy "Nehogy már jól érezze Magát!"...

Tipikusan magyaros virtus!

Aztán itt van a vélemények kinyilvánításának árnyalatai is, - amelyre úgyszintén sok ember érzékeny.

Ezeknél az embereknél nem ugyanazt jelenti a "rossz", mint a "nem túl jó", - pedig mindannyian tudjuk, hogy ugyanazt fejeztem ki a példában.

Ilyen apróságokból áll össze egy válasz megítélése, - sokszor az alapkérdésre befut 4-5 válasz, aztán három oldal civakodás, okoskodás következik. Szerintem nem túlzás, hogy sok civakodó már arra sem emlékszik, hogy mi volt az alapkérdés, de csak "tolja a magáét", mint a "gyogyóban"...

Ez van, - ez ellen nem sok mindent tudsz, tudunk tenni.

Speciel, "szemközt röhögöm" a százalék intézményét, a "bosszúból pontozást" - és hasonlókat, - én azért járok ide, hogy úgy kapcsolódjak ki, hogy közben mások élettapasztalataiból tanuljak, illetve megosszam a saját élettapasztalataimat másokkal. Sokan viszont nem így vannak!

2010. szept. 25. 00:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
...és ebben az a legirónikusabb, hogy aki csak majomkodni, beszólogatni jön ide, azt nem zavarja a lepontozás, röhög minden 0%-os válaszon, akik viszont elmondták a tapasztalataikat, vagy a véleményüket, később biztosan bosszankodnak, hogy kinek és miért nem volt az hasznos. Egyszer olyat is láttam, hogy a kérdezővel vitába keveredve valaki azon kesergett, hogy vajon miért nem lehet a kérdezőt is értékelni... ha pedig már 70% alatt van egy adott válasz, akkor már nemigen merik rányomni a zöldet, mennek a csorda után, így még lejjebb értékelik, noha egyetértenek vele. Biztos vagyok abban is, hogy jópáran nem merik felvállalni, ha másként gondolkodnak, legalábbis a nők, nekik fontosabb a százalék-mizéria, mint az őszinte válasz, inkább ilyenkor nem is írnak semmit, nehogy "baj" legyen.
2010. szept. 25. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!