Miért pontozzák le mindig azokat akik öszintén megmondják frankót?
Az őszinteségnek is vannak fokozatai. Ha valaki nyersen, de racionálisan ír, azt kár lepontozni. De egy bunkó, másokat leszólni vágyó baromnak, aki fel sem fogta a kérdést, csak szemétkedni jött - neki jogos a "nem hasznos" jelző. Ezekből elég sok van itt.
Úgyhogy attól függ, te kikre gondolsz?
Nem mindenki pontozza le a frankót!
Csak azok, akiknek (hál'Istennek!) nincs és nem volt hasonló gondjuk, élnek a maguk mesterségesen megteremtett problémamentes(?) világukban, legnagyobb problémájuk az, hogy a hiper-szuper PC-jük ilyen-olyan hibajelzéseket ír ki, de azt is megoldatják valakivel!
Én nagyon ritkán nyomok piros pacsit, de akkor keményen (pl. nagyon durva zsidózáskor, cigányozáskor, rasszista megnyílvánulásokra, de egyébként ha nekem nem tetszik a válasz, akkor nem értékelek (attól az még lehet igaz, vagy hasznos).
Szerintem nem érdemes a százalékokkal foglalkozni.
Amennyiben azért jár erre az oldalra valaki, hogy meg akarjon felelni Mindenkinek, akkor rossz hírt közlök Vele: NEM FOG MENNI.
Ráadásul nem is Önmaga - innentől - az Illető, ergo, értelmét veszti az itt léte...
20 perce kaptam meg az egyik aloldalon azt a vádat, hogy a "százalékok"....
Ugyan már!
-Szegény még fél lábbal a dedóban van...
Végső elkeseredésében sértegetéssel "érvelt" az illető, - amit moderátori bejelentéssel honoráltam, és megírtam Neki is, hogy "így járt", ne érje váratlanul...
Igazából sok ember van úgy, - a "politikai elit" nem éppen áldásos viselkedésének köszönhetően "ez jön le" számukra, - hogy "Aki nincs velem, az ellenem van!"
-Annak "utána kell rúgni" - és hasonlók... Érvelhetsz Te az ilyen embernek pastu nyelven is, garantált, hogy "le fog pontozni" csak azért, hogy "Nehogy már jól érezze Magát!"...
Tipikusan magyaros virtus!
Aztán itt van a vélemények kinyilvánításának árnyalatai is, - amelyre úgyszintén sok ember érzékeny.
Ezeknél az embereknél nem ugyanazt jelenti a "rossz", mint a "nem túl jó", - pedig mindannyian tudjuk, hogy ugyanazt fejeztem ki a példában.
Ilyen apróságokból áll össze egy válasz megítélése, - sokszor az alapkérdésre befut 4-5 válasz, aztán három oldal civakodás, okoskodás következik. Szerintem nem túlzás, hogy sok civakodó már arra sem emlékszik, hogy mi volt az alapkérdés, de csak "tolja a magáét", mint a "gyogyóban"...
Ez van, - ez ellen nem sok mindent tudsz, tudunk tenni.
Speciel, "szemközt röhögöm" a százalék intézményét, a "bosszúból pontozást" - és hasonlókat, - én azért járok ide, hogy úgy kapcsolódjak ki, hogy közben mások élettapasztalataiból tanuljak, illetve megosszam a saját élettapasztalataimat másokkal. Sokan viszont nem így vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!