Miért pontozzák, le aki megoldást kinál az adott problémákra?
Egyre jobban idegesít,hogy lepontoznak ha leírom a megoldást egy problémára,számomra egyre inkább az derül ki hogy egyesek csak itt akarnak pocskondiázni másokat(rokon,férj,kistesó...),és ehhez keresnek tábort,kérdéznek,de igazából meg se akarják oldani az adott helyzetet,csak jó itt nyígni,hátha beszáll más is,és mehet a dagonya,és aki megoldást kínál,mert neki már sikerült hasonló,azt lepontozzák,vagy obcén stilúsban kiosztják,de semmit nem tennének a megoldásért,ha kinál nekik valaki offenzivát,nem is érdekli őket.És persze van itt a sok irigy is akinek épp roszz,mindenkit rutinból lepontoz,mert még egy nyamvadt százalékra is irigy.És persze a sok korlátolt aki mindenkit leostobáz akinek más a váleménye,mint ha csak az övé lenne jó.
Más is észrevette ezt az oldalon?
Csak azért kérdezem,mert nem régóta vagyok tag itt,és nagyon szemet szúrt,hogy sokan csak kötözködni,rosszindulatuskodni jönnek az oldalra,főként a családi kapcsolatoknál,és az egészég kategóriáknál vettem észre ezeket.Más is így látja,vagy csak én?
Nagyon elfajult a helyzet ezen a fórumon, egyre több a kamu- és provokáló kérdés, a bántó le-meg beszólogatás, és igen, az indokolatlan lepontozás is.
(Elkezdődött a nyári szünet.)
Ennyi buta emberrel sajnos nem lehet mit kezdeni, az a céljuk, hogy idegesítsék az embereket, nyilván unatkoznak. :(
Nekem az jutott eszembe, hogyha tudnád hogy tutira zöldet kapsz, akkor megváltoztatnád a véleményedet?
Amúgy meg már sokszor mondtam, hogy itt az a menő, minél kevesebb %-od van, ebből is látszik, hogy olyan karakán véleményed van, ami felhívja a pontsorozatgyilkosok figyelmét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!