Miért pontozzák le azt aki még 24-30 évesen is a szüleivel lakik? Biztos akad olyan is aki nem önszántából él velük hanem mert muszáj.
Túl sok az olyan ember, aki ebben éli ki szegényes vágyait, ahelyett, hogy élne.
Ja, nem, nem tud élni, mert csak ez maradt nekik.
Szia!
A Te/Ti estetek más. Ilyenkor azt írom, hogy "természetes". De mi van azokkal, akik 28, 30, 32, 35... évesen is otthon laknak, van is kapcsolatuk meg nincs is.....nincs nagyon életcéljuk , és tökéletesen megfelel nekik, hogy kiszolgálják otthon őket. Lehet hogy nem teljesen erre irányult a kérdés, de én inkább ezt tartom gondnak. Az önállóságra törekvés az élet része.
miért zavar téged?
ha valaki, a családdal közösen szeretné megosztani, abban sincs semmi rossz. legalább a nagyszülöknek, nem kell messzire menni látogatni. nem kell a gyereket bébisitterre hagyni. szerintem egyeltalán nem lenne rossz, de ha már te rossznak érzed, az elgondolkoztató.
Én nem pontozlak le, én is 25-26 éves koromig anyuéknál laktam. Sajna mi sem álltunk úgy hogy kapjak egy lakást, így a barátomhoz költöztem, és ott is lakom már jó 3 éve. Ha az embernek nincs más lehetősége mért ne lakjon ott ha elfér? Ez még a jobbik eset. Vagy vehetsz fel hitelt, és életed végéig nyomhatod a törlesztést, ami bármikor növekedhet, mert olyan f@sz@ jó a gazdasági helyzetünk.
Persze annak könnyű, akinek apuci mindent fizet, nesze fiam egy 50 milkós lakás, de fiam ne járjál már busszal nesze itt egy 20 milkós audi... az ilyeneknek nem kell megdolgozni semmiért... de nem is becsülik meg amit kapnak (tisztelet a kivételnek)
Mi is pont ebben a beletörődős-gyűjtögetős szakaszban vagyunk. Annyi különbséggel, hogy nekünk hamarosan megszületik a babánk is.
Sokszor bánt, hogy nem tudunk külön menni és, hogy a picinek nem egy egész szoba, hanem csak egy sarok jut, de nem tudunk mit tenni.
Nem nekünk kell rosszul érezni magunkat, hanem azoknak az ingyenélőknek, akik elvárják, hogy alájuk toljanak mindent.
Ne rágódj ezen, majd csak jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!