Mi az ami/amik jó az életedben? Mi okoz örömet boldogságot, mi az ami miatt érdemes élned?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 18:53
11/24 anonim válasza:
Anyu, tesómék, unokaöcsémék, párom. A négy kutyám, a finom sütik, a jó zenék. A hidegben a forró fürdő, a melegben a langyos fürdő. A ruhák amik jól állnak rajtam, ha fél évente elmegyek fodrászhoz. Ha nagyon kell wc-znem és végre eljutok oda. Ha felkeres egy olyan ember akit rég nem láttam és számomra kedves. Ha egy hosszú nap ztán lefekhetek aludni.
12/24 anonim válasza:
Nem érdemes élnem, nem vagyok fontos az emberiségnek.
De ami másodpercekig jó: teli gyomor, nyuszisimi, férjem ölelése.
13/24 anonim válasza:
Babáktól jó kedvem lesz, de nem akarok gyereket. Nincsenek céljaim, mert ahogy lesznek keresztbe tesznek, így legalább nincs mivel szívatni, és nem töröm magam feleslegesen. Még a zenét is szeretem.
14/24 anonim válasza:
A napkelte miatt, mert olyankor úgy érzem hogy az ég másik oldalán valaki rám vár és nagyon szeret.
A remény miatt, mert még élek és talán elérhetek valamit ami majd boldoggá tesz. Talán még jó ember is lehet belőlem.
15/24 anonim válasza:
Ha vége a munkának hazajövök anyukámhoz és az öcsémhez,anyuval megkávézok és megcigizek,majd beülök a számítógép elé.
Plusz néhány adalék:
-The Avengers:3
-Zenehallgatás
-Sör
-Alvás
-Anime
Nem nagy dolgok,de nekem fontosak.25/N
16/24 anonim válasza:
Küzdök vállvetve a reménnyel, semmi más.
A családom nem szeret. Nincs se kutyám, se macskám. Nincs senkim... csak a remény.
17/24 CoortezFan válasza:
őszintén: most azért küzdök hogy lerakjam a jogsit, valószínűleg utána eléggé semminek fogom érezni magam.
18/24 anonim válasza:
Könyvek, tetoválások, párom, és egy szép jövő reménye.
22/L
19/24 anonim válasza:
az okoz örömet amikor rálépek a gázra, és csak kúszik a fordulatszám mérő és 4000nél beleépit az ülésbe, és még mindig csak pörög egyre jobban, mig le nem tilt, és visit a kipufogo mit egy szüz kislány, azután váltasz egyet és kezdődik az egész előről. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!