Edzőcipőt szerettem volna felpróbálni egy üzletben, de nem engedték, mert zokni nélkül voltam. Ez normális?
Tiszta, nem izzad a lábam, csak papucsban mentem el üzleteket nézegetni, nem voltak vásárlási terveim, de megtetszett egy Nike cipő, fel szerettem volna próbálni. Nem engedték, mert mezítláb voltam, hozzak vagy vegyek egy zoknit.
Nyáron mindenki mezítláb járkál, ilyenkor azért ez beteges dolog nem?
Kéne legyen a cipőboltokban egyszer használatos, úgynevezett, próbazokni.
Ha nem tartanak, akkor jogos a felháborodásod, bár mezítláb akkor sem illik próbálni és ezért rád szólhatnak.
Az a sokféle láb, amelyik mezítláb felpróbálja a cipőt, ki tudja, milyen gombával és egyéb kórokozóval van fertőzve, és ezért teljesen jogos a tiltás.
Próbazokninak valóban kéne lennie, legtöbb helyen tartanak is, de legjobb ha magaddal viszel nylon vagy egyéb zoknit a próbához.
Igazad van 15:34-es!
Ma egy másik boltban megvettem ugyanazt a cipőt és csakazértis mezítláb voltam! És érdekes, itt senki nem szólt érte, simán felpróbálhattam zokni nélkül és meg is vettem! Hahaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!