Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Edzőcipőt szerettem volna...

Edzőcipőt szerettem volna felpróbálni egy üzletben, de nem engedték, mert zokni nélkül voltam. Ez normális?

Figyelt kérdés

Tiszta, nem izzad a lábam, csak papucsban mentem el üzleteket nézegetni, nem voltak vásárlási terveim, de megtetszett egy Nike cipő, fel szerettem volna próbálni. Nem engedték, mert mezítláb voltam, hozzak vagy vegyek egy zoknit.

Nyáron mindenki mezítláb járkál, ilyenkor azért ez beteges dolog nem?

2012. aug. 17. 15:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%

Kéne legyen a cipőboltokban egyszer használatos, úgynevezett, próbazokni.

Ha nem tartanak, akkor jogos a felháborodásod, bár mezítláb akkor sem illik próbálni és ezért rád szólhatnak.

2012. aug. 17. 20:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a sokféle láb, amelyik mezítláb felpróbálja a cipőt, ki tudja, milyen gombával és egyéb kórokozóval van fertőzve, és ezért teljesen jogos a tiltás.

Próbazokninak valóban kéne lennie, legtöbb helyen tartanak is, de legjobb ha magaddal viszel nylon vagy egyéb zoknit a próbához.

2012. aug. 17. 23:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jogos volt a tiltás, mert nem tudhatják, hogy kinek, milyen a lába:S Akkor is lehet valami az ember lábán, ha nem is érzi. Nem minden gomba jár viszketéssel és egyéb más tünettel.
2012. aug. 18. 09:40
 14/21 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem nem normális dolog, hogy nem engedték. Megtetszett neked felpróbáltad volna mezítláb és lehet meg is vetted volna így meg sajna elestek a pénztél. Szerintem ilyen ember ne is üzemeltessen boltot. Kényeskedik, hogy zoknival vegye fel az ember. Ünneplőbe ne öltözzek ki esetleg egy cipőpróbához? Tiszta röhej és szánalom. Én az ilyen boltba többé vissza nem mennék vásárolni az tuti.
2012. aug. 18. 15:34
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
14es, sanyarú életed lesz.
2012. aug. 18. 19:03
 16/21 A kérdező kommentje:

Igazad van 15:34-es!

Ma egy másik boltban megvettem ugyanazt a cipőt és csakazértis mezítláb voltam! És érdekes, itt senki nem szólt érte, simán felpróbálhattam zokni nélkül és meg is vettem! Hahaha.

2012. aug. 18. 20:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
14-es, tudod, vannak bizonyos szabályok egy társadalomban, amelyeket illik és ajánlatos betartani és nem felháborodni azon, ami evidens.
2012. aug. 18. 20:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja, és ez a kérdezőre is vonatkozik.
2012. aug. 18. 20:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most vegyél egy bugyit is és kezdj el hisztizni ha nem engedik az izzadt nunidra felpróbálni.
2012. aug. 18. 20:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Ha izzadt, koszos, gombás lenne a lábam, nekem sem jutna eszembe mezítlábra cipőt próbálni. De nem az, egyetlen rápillantásra látszik.
2012. aug. 18. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!