Szerintetek normális hogy rosszul esik?
Az egyik barátnőm folyamatosan a facebookot,a telefonját nyomkodja a társaságomban.Például elmegyünk suli után ebédelni,akkor is olyan kellemetlen nekem.Ott ülök kussban,mert az okostelefonjából fel sem néz...
Múltkor áthívott filmet nézni,a film 2 órás volt,az alatt semmit nem csinált csak facebookozott.
Én reagálom túl?Lehetséges,de én elvárnám hogy ha együtt vagyunk akkor kikapcsolja a gépet,és rám figyeljen,velem beszélgessen.Többször rászóltam hol humorosan,hol csípősebben,vagy mérgesebben,de egyszerűen rám sem hederít.
Kiskamaszok sem vagyunk már,elmúltunk 20 évesek.
Jöhetnek hideg-meleg válaszok,mert őszintén érdekel mit gondoltok.
Én piszkosul kiakadtam,szerintem ez iszonyatos nagy bunkóság...
Pedig teljesen komolyan el is gondolkoztam azon,hogy lehet nem vagyok eléggé toleráns,vagy nem haladok a korral.De nagyon nehezen tűrtem a folyamatos billentyűkattogást hallgatni.Volt egy pillanat amikor azt gondoltam,most felállok és hazamegyek.
Amúgy abban is igazad van,hogy a legszomorúbb,hogy észre sem veszi magát,hogy mekkora tahóság...
Várok még válaszokat :))
Épp ez a céljuk bizonyos személyeknek.Most ne menjünk bele hogy kiknek
Az a cél hogy minden ember ilyenné váljon mint például a barátnőd.Megszakítson mindenféle kapcsolatot a külvilággal és úgy éljen mint egy robot/zombi.Csak dolgozzon minden nap,ne beszéljen más emberrel csak függjön valamin mint például a facebook
De vesszek össze vele a facebook miatt?Habár az első válaszoló ötlete nagyon tetszett,miszerint megmondom hogy csak akkor találkozom vele ha nem fészezik.
Nem értem mi a fenének hív át,ha rám nem is kíváncsi,csak a fészbukra...
Ez az egész fészbuk mánia amúgy is kikészít,de hogy otthon egyedül az ember mit csinál,mindenkinek szíve joga.Na de társaságban is ezt művelni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!