Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek normális? Ikrek...

Szerintetek normális? Ikrek ti, hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Tudom, mindenki azt mondja, hogy majd elválnak az útjaitok meg minden. De én meg a testvérem (Én lány vagyok, ő meg fiú.) nem tudjuk elképzelni egymás nélkül az életünket. Mindent együtt csinálunk, és nem is akarnék mással élni. Már kicsi korunkban megfogadtuk, hogy mi örökre együtt maradunk. (Nem egóból! De sokan mondják ,hogy nagyon szépek/helyesek vagyunk, szóval nem kell azt hinni, hogy két bánya rém, aki nem talál senkit.) Voltak már mindegyikünknek kapcsolatai, meg minden, de ha szóba jön az , hogy el kell válnunk, mind a kettőnk kiakad. Mindent együtt csinálunk, együtt alszunk, együtt járunk suliba, bulizni, vásárolni, mindent! És ez minket nem is zavarna, de volt már aki azt mondta, hogy betegek vagyunk. Szerintetek?

2012. aug. 13. 14:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

együtt alvás már nem túlzás?

2012. aug. 13. 14:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Mások is ezt mondták, de szerintünk nem. Testvérek vagyunk, és jobb amikor tudom, hogy ott van mellettem. Elvégre több mint 15 éven át így voltunk.
2012. aug. 13. 14:36
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát ez biztos hogy nem normális.
2012. aug. 13. 14:39
 4/16 anonim ***** válasza:

Már nem kellene együtt aludni,lassan el kell szakadni egymástól.

Jobban fog fájni ha valamelyikötök párra lel és a másik megsinyli.

5/16 anonim ***** válasza:
Miért, sziámi ikrek vagytok?
 6/16 anonim ***** válasza:
Most még határeset, de 2-3 éven belül már nem lesz egészséges. Reméljük addigra kinövitek ezt és felmerül az igényetek normális kapcsolatokra is.
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
Te jöhetsz hozzám tesód meg majd nézi!
2012. aug. 13. 14:41
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk sziámi ikrek. És volt már normális kapcsolatunk, nem ezzel van a probléma. Neki most van egy 3 hónapos, én meg most léptem ki egy 7 hónapos kapcsolatból. Ezzel semmi problémánk nincs, csak a szétköltözéssel van... Az egyik öreg néni ( Neki is ikertestvére volt, egy éve halt meg.) is a testvérével élt. Mindig voltak kapcsolatai, igaz nem házasság vagy ilyesmi. (De ez nem probléma, mi amúgy sem akarok férjhez/nősülni menni, családi ügyek, most mindegy.) Vannak akik azt mondják, hogy nem gáz, de vannak akik betegnek tartják, és azt hiszik vérfertőzést csinálunk, pedig nem! Sose tennék olyat.
2012. aug. 13. 14:46
 9/16 anonim ***** válasza:
De az, hogy ikrek vagytok... nekem is van egy tesóm, és vele lakok, és felnőtt vagyok. Szerintem te túl nagy jelentőséget tulajdonítasz az iker-dolognak, hisz fiú-lány ikrek csak testvérek, akik egy időben születtek.
2012. aug. 13. 14:51
 10/16 A kérdező kommentje:
9# Nem nagyon értettem a válaszod. Nem fektetek túl nagy jelentőséget az ikres dolognak, csak szeretünk együtt lenni, és együtt is akarunk lenni... Amúgy az utolsó mondatot sem értem...
2012. aug. 13. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!