Normális hogy van barátom de azért megnézem a nőket is? Ti is vagytok igy ezzel?
Régóta együtt vagyok a pasimmal....de ha látok egy nőt mindig lefigyelem. Hogy néz ki, milyen az alakja, melle, haja, és persze ha jobb tőlem akkor irigykedek...na meg ha valahova megyünk rögtön körbenézem a csajokat, és figyelem hogy a pasim megbámulja-e őket...féltékeny vagyok azt hiszem....Ugye normális hogy megnézem a nőket is nő létemre?Ettől még egy csaj nem leszbikus nem?Mert a pasim multkor beszolt hogy ne féltékenykedjek, mert hogy én jobban megnézem a nőket mint ő....mondjuk ez igaz...de nem érzem hogy lenne leszbikus hajlamom.De azért nyugtassatok meg hogy néha ti is felméritek a terepet, vagy egy szép nőt ti is megnéztek nem csak a férjetek pasitok....Van rajtam pár plusz kg-azt hiszem ezért is irigykedek...meg féltékenykedek
23L
Én is meg szoktam nézni a nőket, sőt, én akkor is, ha egyedül vagyok. Pedig bennem sincs leszbikus hajlam, azt hiszem, de feltűnik, ha valaki szép. Szerintem ezzel semmi gond.
24L
Én is meg szoktam nézni és meg is jegyzem magamban ha különlegesen szép egy lány. Bár én inkább az öltözködésük miatt nézem meg, hátha ellophatok egy-egy jó ötletet. :)
31N
Teljesen normális.Én is megnézem:)
A nők egymással kritikusabbak szóval fel kell mérni a terepet hogy hol állunk a ranglétrán...
19/L
De hát nem olyan céllal nézed meg őket,te is leírtad,nem?Annyira gondolom csak ismered önmagadat,hogy ettől még nem vagy leszbikus.De azt nem tudom az irigykedés mire való egyáltalán,agy hogy neked attól miért lesz jobb...Teljesen normális,hogy az emberek megnézik egymást.Én is megnézek más nőt-pl tetszik a haja,ruhája,sminkje,stb.
22L
Teljesen normális. Én is megnézem a csajokat. Nemrég azt vettük észre, hogy én a csajokat bámulom a párom meg a pasikat és szólunk egymásnak mikor látunk egy-egy csinibabát vagy macsót. Ezen jókat nevetünk.
28/L
Nem vagy leszbi, nyugi:)
Minden nő megnézi a másik nőt, vagy azért, hogy jobb-e nála, és irígykedhet-e, vagy azért, hogy megbizonyosdjon, ő ott a legszebb :)
Én sem vagyok lezbi, nem tudnám nyalni a ....-t, de van a buszon egy rettenetesen szép lány, az a természetes, és szerény fajta, nah őt mindig bámulom is irígylem. Olyan sorozatbeli Seherezádés arca van. Meseszép..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!