Ha megnézem magam a tükörben, kivehető a méhem és a petevezeték is. Ez normális? Elég vékony vagyok.
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 21:36
2/12 anonim válasza:
dobj egy képet, mert ez lehetetlen
5/12 anonim válasza:
A petevezetéked biztos, hogy nem kivehető, mert még vékony emberben is elég sokat kell turkálni, hogy megtalálja az ember, mellesleg az egész 2-3mm átmérőjű. Arról nem is szólva, hogy elég mélyen van.
A méh látható, amennyiben terhes az illető vagy masszív leimyomája van...
6/12 anonim válasza:
*A "turkálást" a már kivett kismedencei komplexre értettem (patológián), élő emberben kívülről képalkotó diagnosztika nélkül lehetetlen vizsgálni a petevezetéket.
7/12 A kérdező kommentje:
képet tuti nem hozok. este behuztam egy kicsit a hasam és így látszódott hogy hol lehet a méhem.. vagyis a formája. egyébként 166cm vagyok és 47 kg.
2010. máj. 14. 16:38
8/12 A kérdező kommentje:
de tök mindegy:D csak kiváncsi voltam, hogy ez csak nálam
látszik e.
2010. máj. 14. 16:39
9/12 A kérdező kommentje:
vagy lehet hogy csak az izmok miatt látszódott úgy.
2010. máj. 14. 16:40
10/12 anonim válasza:
izmok miatt látszódik ?:D de hát az is elfedi , akármennyire vagy vékony még egy anorexiásnak se látszik.
[link] tessék :D még ennek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!