Szerintetek normális? Ikrek ti, hogy vagytok ezzel?
Nekem úgy tűnik, hogy az iker dologgal takarózol. Nekem testvérem van, mint írtam, együtt is élünk, de nem azért, mert testvérek vagyunk, hanem mert nagyon jó barátok is vagyunk, mint ti.
Az utolsó mondatomat értened kell, pláne, ha iker vagy. Mivel fiú-lány ikrek kétpetéjűek, ezért "csak" testvérek, akik egy időben születtek.
Nekem is van ikertesóm. Mi is mindent együtt csinálunk. A legtöbb idő, amikor nem voltunk együtt az 2 nap. De mi úgymond "utáljuk egymást". Persze, szeretjük egymást de annyira sokszor veszünk össze. Naponta vagy hússzor. És most végre külön suliba megyünk.
15/L ő is L
28 éves lány vagyok,van egy ikertesóm aki természetesen srác! Nekünk elváltak az útjaink( :-) ) Külön költöztem anyukámtól párommal,és kb 3 utca választ el minket!
De mindig együtt vagyunk szinte,imádjuk egymást!Néha kikéri a véleményem ebben abban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!