Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek normális? Ikrek...

Szerintetek normális? Ikrek ti, hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Tudom, mindenki azt mondja, hogy majd elválnak az útjaitok meg minden. De én meg a testvérem (Én lány vagyok, ő meg fiú.) nem tudjuk elképzelni egymás nélkül az életünket. Mindent együtt csinálunk, és nem is akarnék mással élni. Már kicsi korunkban megfogadtuk, hogy mi örökre együtt maradunk. (Nem egóból! De sokan mondják ,hogy nagyon szépek/helyesek vagyunk, szóval nem kell azt hinni, hogy két bánya rém, aki nem talál senkit.) Voltak már mindegyikünknek kapcsolatai, meg minden, de ha szóba jön az , hogy el kell válnunk, mind a kettőnk kiakad. Mindent együtt csinálunk, együtt alszunk, együtt járunk suliba, bulizni, vásárolni, mindent! És ez minket nem is zavarna, de volt már aki azt mondta, hogy betegek vagyunk. Szerintetek?

2012. aug. 13. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy az iker dologgal takarózol. Nekem testvérem van, mint írtam, együtt is élünk, de nem azért, mert testvérek vagyunk, hanem mert nagyon jó barátok is vagyunk, mint ti.

Az utolsó mondatomat értened kell, pláne, ha iker vagy. Mivel fiú-lány ikrek kétpetéjűek, ezért "csak" testvérek, akik egy időben születtek.

2012. aug. 13. 16:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem takarózom azzal, és nem is azért akarunk együtt maradni, mert ikrek vagyunk, hanem... Minden közös bennünk... Úgy értem, ugyanaz érdekel minket, mindent meg tudunk beszélni, segítünk egymásnak...
2012. aug. 13. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem is van ikertesóm. Mi is mindent együtt csinálunk. A legtöbb idő, amikor nem voltunk együtt az 2 nap. De mi úgymond "utáljuk egymást". Persze, szeretjük egymást de annyira sokszor veszünk össze. Naponta vagy hússzor. És most végre külön suliba megyünk.

15/L ő is L

2012. aug. 13. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon szép dolog! :) Maradjon is meg mindig ez a jó kapcsolat köztetek, hiszen a szerelem elmúlhat, de a testvéri szeretet örök!!!
2012. aug. 14. 07:48
 15/16 flowercica válasza:

28 éves lány vagyok,van egy ikertesóm aki természetesen srác! Nekünk elváltak az útjaink( :-) ) Külön költöztem anyukámtól párommal,és kb 3 utca választ el minket!

De mindig együtt vagyunk szinte,imádjuk egymást!Néha kikéri a véleményem ebben abban

2013. júl. 22. 20:50
 16/16 anonim válasza:
Na, azóta mi a helyzet veletek?
2017. febr. 14. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!