Az normális, ha anya kutatott a cuccaim között?
Pl.: cigit keres
Aztán véletlen elszólja magát, megakarom vele beszélni. De ő nem hajlandó és hülyének néz. Kutatni tud, de beszélni róla nem akar. Egyébként nem cigizek, mert akkor 20 évesen úgy néznék mint egy negyvenes és tüdőm se lenne.
Nem tartom normálisnak, pedig korom szerint az anyád lehetnék!
Magánszférához Neked is jogod van, mégha a lánya is vagy!
Nem normális, ennek ellenére az enyém is folyamatosan ezt csinálja, még ha nem is vallja be. Csomót veszekszünk emiatt.
15/L
Nekem egyszer anya megnéztem az smseseimet és akkor én nagyon kiakadtam,elkezdtem ordítozni és bedurcizni (nem a legjobb megoldás mostmár tudom) aztán elkezdett magyarázkodni,de a vége az lett,hogy belátta,hogy nem kellett volna.
Szerintem a szülők,pont az ilyenek miatt veszítik el a bizalmukat a szülők iránt.
Nekem az jutott eszembe,hogy írj neki egy levelet,azt hátha képes elolvasni,ha már megbeszélni nem tudjátok.
Mikor kicsike voltam (alsós) akkor mindig levélben kértem bocsánatot anyától :D
Sok sikert.
16l
Ui: ha 15 évesen cigizel attól nem fogsz 20 évesen 40 évesnek kinézni:)) bár az tény,hogy káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!