Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az normális, ha anya kutatott...

Az normális, ha anya kutatott a cuccaim között?

Figyelt kérdés

Pl.: cigit keres

Aztán véletlen elszólja magát, megakarom vele beszélni. De ő nem hajlandó és hülyének néz. Kutatni tud, de beszélni róla nem akar. Egyébként nem cigizek, mert akkor 20 évesen úgy néznék mint egy negyvenes és tüdőm se lenne.

2012. aug. 12. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom normálisnak, pedig korom szerint az anyád lehetnék!

Magánszférához Neked is jogod van, mégha a lánya is vagy!

2012. aug. 12. 09:59
 2/10 anonim válasza:
Szerintem egyátalán nem normális, bár nem tudom mit tennék még nem akkora a gyermekem hogy cigizne, de szerintem egyszerűbb megbeszélni mint kutatni, ha akarja úgy is úgy eldugja hogy SENKI nem fogja megtalálni! Miért ilyen bizalmatlan veled?
2012. aug. 12. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem normális, ennek ellenére az enyém is folyamatosan ezt csinálja, még ha nem is vallja be. Csomót veszekszünk emiatt.

15/L

2012. aug. 12. 10:11
 4/10 A kérdező kommentje:
A barátnőmet látta cigizni és azt hiszi, hogy én is. De egyszerűen nem akar beszélni a dologról, pedig egyszerűbb lenne neki is meg nekem is.
2012. aug. 12. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
20 vagy? Akkor már nem nagyon kéne a cuccaidat nézegetnie. Még, ha max 16 lennél :) akkor érthetőbb lenne.
2012. aug. 12. 11:04
 6/10 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2012. aug. 12. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

Nekem egyszer anya megnéztem az smseseimet és akkor én nagyon kiakadtam,elkezdtem ordítozni és bedurcizni (nem a legjobb megoldás mostmár tudom) aztán elkezdett magyarázkodni,de a vége az lett,hogy belátta,hogy nem kellett volna.

Szerintem a szülők,pont az ilyenek miatt veszítik el a bizalmukat a szülők iránt.

Nekem az jutott eszembe,hogy írj neki egy levelet,azt hátha képes elolvasni,ha már megbeszélni nem tudjátok.

Mikor kicsike voltam (alsós) akkor mindig levélben kértem bocsánatot anyától :D

Sok sikert.

16l

Ui: ha 15 évesen cigizel attól nem fogsz 20 évesen 40 évesnek kinézni:)) bár az tény,hogy káros.

2012. aug. 12. 12:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, minden korban teljesen abmormális, a magánszféra és a levéltitok nem életkorhoz kötött dolgok.
2012. aug. 12. 12:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Csakhát ha ilyen dologról sem képes beszélni, akkor mit várjak később? Jah és még én érzem magam hülyén. Majd ha érdekli valami megnézi a táskám és nem tőlem kérdezi meg.
2012. aug. 12. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb szülő rendszeresen átnézi a gyereke(i) cuccait, csak épp nem beszélnek róla, illetve úgy pakolják vissza a holmikat, hogy ne lehessen látni, hogy valaki kutatott ott, sokuk még a gyerek nagykorúvá válása után is csinálják. Nem szép szokás, de próbáld meg ezt elmagyarázni egy aggódó szülőnek, aki kapásból arra asszociál, hogy a gyerek biztos azért késik, mert épp füvezik és/vagy halálra issza magát.
2015. aug. 5. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!