2 éves gyermekem és most 10 hetes vagyok a kicsivel normális, hogy a nagy nem is érdeklődik? Mondom neki, hogy ott a baba anya hasába de nem nagyon izgatja
2 évesen még nem kell felfognia azt, ami eleve láthatatlan még egy jó ideig...
Ha majd nő a pocid jobban, akkor talán elkezd érdeklődni, de szerintem ez neki még nem egy nagyon érdekes téma. Meg eleve elképzelhetetlen számára. Te: Nézd, ott a baba... Ő meg magában: de mégis hol???? Anya, ne hülyíts, nem látom!!! :):):)
Nyugi, szerintem normális a viselkedése.
persze,hogy normális.
nekem 2,5éves a volt a fiam mikor terhes lettem.akkor kezdett érdeklődni mikor már nagy volt a hasam, és igazán mikor már érezni lehetett (kívűlről is)a mozgást.akkor sokat jött oda magától ,puszit adni adni rá.meg mindig mondta hogy vegyük ki.
aztán amikor megszületett a pici akkor totál látszott hogy nem érti a dolgot, nézte a babát, de továbbra is a hasmra mutatott hogy kistesó.
már 2hónapos a pici, most már talán "elfelejtette" hogy a hasamban volt.idáig sokszor még ott kereste.
szóval picik még ők, nem érthetik ezt :)
sok boldogságot
és ne erőltesd a kistesós témát,megértését.
Szia!
Az én kislányom is 2 éves múlt augusztusban, én most 27 hetes pocakos vagyok! Ő is akkor kezdett el érdeklődni, amikor már látta hogy nő a hasam! Azóta mindenkinek mondogatja hogy kistesója lesz, és hogy ott van anya pocijában! Naponta többször jön hogy megvizsgálja a hasam (látta már amikor a védőnő mérte stb...), puszilgatja és beszél hozzá! Nagyon édes!
Szóval ne izgulj teljesen normális, majd fog érdeklődni!
2 évesen ne is várd tőle
és nagyon hamar szóltatok.. neki rengeteg hosszú idő lesz az a 6-7 hónap
ne is foglalkozz vele, majd a vége felé térjetek vissza, most legyél csak az övé, kistesózhat még eleget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!