Örülnöm kellene, örülök is, de mégis?
Mi a francokat foglalkozol mással?! Saját magaddal foglalkozz,a saját sikereidnek örülj,mindenki mást le kell sz...rni. Ne attól legyen kisebbségi komplexusod,hogy ő mit tesz ki,mégis ki a fenét érdekel? Miért pazarlod az energiáidat ilyen felesleges baromságokra,ahelyett,hogy annak örülnél,amit magadtól elértél?
Különben is,honnan tudod,hogy neki annyira jó? Csak mert kirakja a facebookra?Egyszerű:nem kell nézegetni,le kell tiltani,nem időt meg energiát pazarolni mások életére. Az meg az ő lelki szegénységét mutatja,hogy olyasmivel kérkedik,amit nem magától ért el,csak felkapaszkodott. És azt is érdemes megjegyezned,hogy az ő élete nem "jobban" alakult,mint a tiéd,hanem máshogy! Ne mások szemével mérd a megbecsültséget... ugyanazt csinálod akkor,mint ez a lány. Annak örülj,hogy a barátaid és főleg a családod boldog,más nem számít. Magaddal foglalkozzál.
Barátok sokszor furák, amíg uyanolyan vagy, mint ők, addig minden oké. Ha kicsit kitörsz, akkor te leszel hirtelen a bunkó gazdag ember:D De ez csak egy ideig lesz így:D Mi is szivattuk egymást, amikor valakinek kifejezetten jó állást sikerült megcsípnie ("na, innentől kezdve te fizetsz minden buliban", "remélem majd engem is befizetsz valahová nyaralni" stb. stb.:D), de elmúlt. Nálad is el fog.
A másik dologhoz: minek törődsz te a másik lány dolgaival? Tiltsd le az üzenőfaladról, hogy ne is lásd, mi van vele, és inkább koncentrálj a saját életedre. Nem így lenne logikus? Mert ebből, hogy kérdést írsz ki az jön le, hogy igenis jól esne neked is, ha valaki hetente csak úgy odadobna pár tízezer gorintot. De neked ilyen nincs, akkor meg minek bújod a másik lány dolgait? Felejtsd el, foglalkozz magaddal:)
Nem bújom a falat, hanem a lányból áll az egész üzenőfal, annyit osztogat, hogy mindenki lássa :)
Így nem tudom megkerülni..
Nem tudom miért irigylem, mert valójában nincs nagyon miért.
Hát először töröld a lányt ismerősök közül, így nem kell nézned, hogy mit csinál, mit eszik, hol jár.
Másodszor meg... paff...Nagyon rossz felé tart ez a világ.. Nem örülsz a saját sikerednek, hanem valaki másra irígykedsz...
Jól értem,az a baj,hogy másnak másképp ugyan,de jobban bejött az élet,mint neked?
Elismerem,zavaró,én is jártam már igy...de basszuskulcs,túlléptem rajta!Még ha olykor nehéz is volt.
Egyébként pedig ne irigyeld annyira.Gondolj csak bele.A csajnak nincs melója,gondolom képesitése sem.Hiába kap milliókat,az ilyen kitartott nőciket előbb utóbb lepattintják,és akkor mihez kezd majd?Gondolod,van olyan előrelátó és félretesz nyögdijas éveire?Ugyan már...
A dicsekvése egyfajta hiánypótlás.A sikerélmény,az érzelmek pótléka.Neki az a siker,ha márkás cuccokat hordhat,drága kajákat ehet,stb...Mást,ezen kivül nem tud felmutatni!
És mit tehet ha kidobják?
Bemászik egy másik gazdag pasas ágyába.De ez is csak addig jó üzlet amig fiatal és szép.Vagy legalábbis fiatal.
Mindig ott a félsz,hogy csak ideig óráig kell,amig rá nem unnak,mint egy tárgyra.Aztán fel is út, le is út.
Mi lesz vele öreg korára, mi lesz belőle?
Egy kiélt,elhasznált lelki roncs,akit soha nem szerettek igazán.Nem is tudja milyen érzés szeretve lenni.Egyedül lesz.Nem lesznek már ott a régi gazdag pasasok,de még a pénzük sem.
Valljuk be, ez igy igen szomorúan hangzik.
Persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy sajnáld.De ne is irigyeld és főleg ne érezd magad kisebbnek nála.Miért is éreznéd?
Hiszen hosszabb távon mindenképp te vagy a győztes!
Ami még nagyon fontos:a szüleid büszkék RÁD!A másik lány szülei is büszkék a csemetéjükre?A külvilág felé talán igen,de mi van a szinfalak mögött?
Ne irigyeld egy kicsit se,csak azért mert -veled ellentétben- ő a p.nájából él meg.
Örökké abból sem lehet megélni.
Bocsi,amiért hosszú lett,remélem valamelyest segithettem.
Szerintem te is jobban élveznéd álmaid állását, ha nem függne tőle a megélhetésed. Ha milliók hullanának csupán a semmiért cserébe az öledbe, de te szereted a szakmád, szerintem akkor is csinálnád, csak legfeljebb máshol, más körülmények között, más célokért.
Szerintem te inkább ennek a lánynak a(z anyagi) biztonságát irigyled. És ez teljesen érthető. Úgy gondolom, a barátaid is azért irigyek, mert az ő szemükben te is megszerezted már azt a biztonságot, amire ők is vágynának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!