Szabályos-e hogy egy biztonsági őr egy áruházban (mindenféle ok nélkül, rutinellenőrzés során) belenézzen a táskámba, és úgy kezeljen, mintha egy utolsó tolvaj lennék?
Budapest, Profi a biztonsági őr mindig(naponta) amikor jönnék ki az üzletből megállít, hogy ellenőrizni szeretné a pénztárosokat hogy lopnak-e. elkéri a blokkomat és belenéz a táskámba. mindenki eközben úgy néz rám mintha loptam volna, pedig nem, és ez engem nagyon felháborít. legközelebb hagyhatom-e ugyanezt vagy mit tegyek?!
ui: semmi furcsa dolgot nem csinálok, semmi okot nem adok rá, nem öltözködök se kihívóan se feltűnően egy tipikus átlag ember
előre is köszönöm:15 éves lány
a párom biztonsági őr egy üzletben, bár ő nem szokott ilyet csinálni, de a szabályok között ott szerepel, hogy joga van rutin ellenőrzéseket végezni...ilyenkor megkéri, h nyisd ki a táskád és belenéz, esetleg megkérhet rá, h pakolj ki belőle...főleg butikokban,ruhaboltokban szokás ezt csinálni...a párom egy élelmiszerüzletben biztőr, ott nem szükséges.
Ő tényleg nem nyúlkálhat a holmidhoz, de megkérhet rá, h mutasd meg, pakold ki. Nyugi, nem csak veled teszi ezt meg, hanem naponta több emberrel is, és őt is ellenőrzik...ha nem csinálná, lehet, h az állásával játszana, mert valahol kimondottan megkövetelik tőle.
van, amikor pont úgy jön ki a lépés hogy egy nap 2x-3x is ott kell vásárolnom.kicsit zavar ez a mindig pont nálam levő szúrópróba
tudom hogy csak 10 perc max, de amikor rohanok edzésre akkor pont nincs időm ilyenekre. ő az állásával játszik, én meg a testi épségemmel mert az edző nagyon ki tud akadni ha elkésünk :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!