Szerintetek tényleg egy álom az életem, amilyet mindenki szeretne?
"Először is a kérdés nem felfágás"
meg az ördög nagy kénköves faszát nem xd
Akkor mondanám, hogy álom életed van, ha ezt mind te kapartad volna össze magadnak, úgy, hogy a 0-ról indulsz.
"Először is a kérdés nem felfágás, ha esetleg valaki ezzel jönne" - de igen, ezt hívják felvágásnak..
"nagyon szép lány vagyok rengetegen mondták már és modellkedési ajánlatokat is kaptam már" - sezrinted ki fogja a szemébe mondani egy gazdag lánynak, hogy ronda, mint a bűn? :D
"A szüleim nagyon gazdagok és már kiskorom óta mindent megkaptam, amit szerettem volna" Magyarul egy elkényeztetett pcsa vagy, én nem akarnék az lenni..
"magassarkút hordok szinte mindig" - ez hogy jön ide? szerinted ez érdem? én is azt hordok általában, mégsem érzem magam tőle 'menőbbnek'
"a tanulásra annyira nem figyelek" Látod, ez az. Ez az, amit anyuci-apuci nem tud neked megvenni, az ÉSZ. Lehet, hogy van pénzetek, lehet még az is, hogy szép vagy, de csak egy butácska kis liba vagy. Hogy honnan veszem? Olvasd vissza, amit írtál. Nulla helyesírás, a fogalmazásról ne is beszéljünk, a megnyilvánulásaidról szintúgy ne..
"mindenki ismer és szeret van két közeli barátnőm akikkel nagyon jóba vagyok és mindent megbeszélünk." - egy szóval sem írtál olyat, hogy bármiben is számíthatnál rájuk, ennyi erővel érdekből is veled lehetnek. az ilyen embereket hívják 'haveroknak', de nem barátoknak, és nem barátságnak.
"Sok fiúnak tetszem de jelenleg nincs barátom" Igen, ha jól nézel ki, valószínűleg sok fiúnak kellenél egy menetre, de a stílusod és az IQ-d miatt senki nem akarna bemutatni téged úgy, mint a barátnőjét.
"kedves cuki csajnak tart de bevallom kicsit egoista vagyok de nem túlzottan és szerintem ez teljesen normális"
kedves-cuki csaj=rihonya pcsa, aki 14 éves. Kicsit egoista? Nem babám, NAGYON.. és nem normális, egyátalán.
Összegezve: Álom élet az, hogy van pénze a szüleidnek, de te olyan vagy, mint a játékbaba? Kívül szép, belül üres.. Nem vagy jó tanuló, nem vagy jó sportoló, nincsenek barátaid, nincs egy fiú, akinek te vagy álmai nője. Na és ha tényleg valami történik a szüleiddel? Egyátalán nem álom élet ez azért, mert gazdag vagy. Tudod észt, egészséget és mások szeretetét nem lehet megvenni. Persze, mindenki örülne, ha sok pénze lenne, én is örülnék, de nem mondanám, hogy áloméleted van, vagy hogy szívesen lennék a helyedben. Sajnállak téged. Nem lehet jó elkényeztetett anyuci-apuci kislányaként felnőni abban a sznob világban, amibe te tartozni akarsz. Hidd el, később megjön majd az eszed, máshogy látod ezt az egészet. De 13-4 évesen nem is várunk többet :)
16 évesen gazdag szülőknél bárkinek lehet álom az élete. Majd meglátjuk mire mész a 4-es átlagoddal, meg azzal hogy a tanulás nem érdekel igazán. Helyette ahogy látom inkább a külsőségekkel vagy elfoglalva, neked ez a legfontosabb, ami egyelőre nem baj, de egy jó munkahelyen inkább felvesznek majd egy ronda okoskát mint egy szép butácskát. Modellkedésből nem lehet megélni sajnos, ha meg lehetne jó lenne, dehát ez van.
"magassarkút hordok szinte mindig" - 16 évesen? Remélem legalább a lábbetegségekről tudsz, meg arról hogy iszonyat ronda bütyök fog nőni tőle a lábadon.
Na mindegy, az első kérdésre válaszolva: MOST még álom az életed. Nem, én nem szeretnék ilyet, mert látom mindenhol hogy az ilyenekből általában egy idegesítő kényes p*csa lesz felnőttként.
Most eza kérdés vagy kamu, vagy beszívtam :O
Na elmondok neked vmit. És a többiek is olvassák: te egy olyan lány vagy, aki boldogtalan :( ha nem lennél az, eszedbe sem jutna ilyeneket írkálni ide..jól sejtem, hogy vki a pofádba ordított vmi bántót, és itt vársz megnyugvást :/ ne tedd ezt! Próbálj változni..
Nézd..az én családom is jó anyagiak közt él, de ez nem volt így mindig.
Apám rengeteget tanult (akkor is mikor kicsi voltam) jelenleg nagyon jó munkahelye van :)
És anyukám (bár ő fizikai munkát végez, apámmal ellentétben..) szintén jól keres!
Én is és tesóm is meg kapunk mindent, nekem is van érintős androidom, ami jó drága volt (de ami fontosabb: azért vették meg nekem, mert tesómtól alig jutottam géphez, és ha hiszitek ha nem én tényleg tanulok rajta, hiába kicsi, bármit megnézek a leckéhez, valamint pendrájvul is szolgál) magassarkút is hordok, meg bla bla bla..és bár jelenleg bérházba élünk, van vidéken kertes házunk is..
De! Én láttam a szüleimet dolgozni, mindenért megdolgoztak, és tudod a te hozzá állásod rettenetes!
Mit ér a gazdagság, ha közben nem vagy különleges,színes, nyitott? Ha nincs benned a tudás szomj? Tanulni senki sem szeret, -állítóllag-viszont én igen. Ne egy gazdag kis p.csa akarj lenni, hanem egy különleges, okos, intelligens, önálló nő!
16 évesen a te életedről álmodoztam.
Szegények voltunk, én pedig kifejezetten csúnya, pattanásos, zsíros hajú kislány, akin még ott van a kamaszháj. Mégis voltak barátaim, igazi barátaim, akiknek nem számít a külsőség, és akik a mai napig mellettem állnak.
23 éves vagyok, saját vállalkozásom van, és a Rút kiskacsa mesét rólam írták :) Kinőttem a kamaszos "hibáimat", és bátran mondhatom, hogy vékony, gyönyörű, felnőtt nő lett belőlem. De tudod mi a különbség? Nem tudok elszállni tőle, mert túl sokáig álltam két lábbal a földön, mert tudom, hogy a szépség múlandó. Én mikor terhes leszek, puffadt, megdagadt lábakkal, plusz 15 kilóval, kivirult, boldog kismama leszek, mert már rég nem tulajdonítok nagy jelentőséget a felszínes dolgoknak. Veled mi lesz? Te is így kezeled majd, vagy totál kiborulsz? A mostani barátaid akkor is ott lesznek, ha esetleg nem leszel már ennyire szép, ne adj isten a szüleid csődbe mennek?
Ha az én vállalkozásom csődbe megy sem akadok ki, egyszer már a saját lábamra álltam, megteszem még egyszer. Te kire és mire számíthatsz az életben?
Én egyáltalán nem irigyellek, sőt, ha egy reggel véletlenül a bőrödben ébrednék, visítva követelném vissza a jelenlegi önmagamat.
Hogy miért:
-Veled ellentétben én tudok helyesen írni.
-Körülbelül annyira vonz az, hogy modell legyek, mint az, hogy egyek meg egy kiló tekergő kukacot.
-Miért jó gazdagnak lenni? Ismerek pár gazdag embert, a többségük elrettentő példa. Egyik tavaly öngyilkos lett, a másiknak a fia lett öngyilkos, a harmadik olyan buta, hogy 2 értelmes szót nem tud mondani. Kösz, de soha.
-A hosszú szőkésbarna hajadat miért irigyelném? Nekem a rövid barna is tökéletesen megfelel. Volt hosszú hajam, de utáltam, le is vágattam.
-Ha valaki rám akarna adni egy magassarkút, felrúgnám.
-Miért jó valakinek az, hogy divatos ruhákat hord? Boldogít, vagy mi? Fel nem foghatom.
-Nagy ház, mi a jószagúnak? Hogy üresen álljon a sok szoba? Bőven jó nekem egy akkora ház is, amekkorára szükségünk van.
-Elég szomorú, ha te elégedett vagy a 4-es átlaggal...
-Bulizni egyenesen rühellek.
Ha te elégedett vagy a sekélyes és üres életeddel, az a te dolgod, de én hálát adok az égnek, hogy nem vagyok a helyedben...
Nem, nem álomszerű az életed, inkább olyan, ami nagy terhet rak rád, mert be kéne bizonyítanod, hogy nem egy nagyképű liba vagy.
Akkor derül ki, ki az igazi barátod, és nem érdekből van veled, mikor bajba kerülsz.
A 4-es átlag nem zseniális, hajts keményebben, mert egy erős egyetemen lóf*szt nem fogsz elérni, simán kihullasz az első szemeszter végén.
Az jó, hogy nem vagy partyarc, ergo nem piálásból áll az életed, mint sok veled egykorúnak. A pasizással sem vagy elkésve!
A magassarkúval vigyázz, mert hosszútávon tönkrevágja a hátadat és a térdedet, és hát a kalapácsujj sem kellemes dolog. Meg akkor szép a viselése, ha tud benne járni az ember. Sokan úgy járnak, ha azt viselnek, mint a gólya, és bukdácsolnak, meg csámpásak.
Garantáltan sok felszínes kapcsolaton fog múlni az életed. A szüleid közbenjárásával egy előnyös házasságot kötsz majd anyuci és apuci sznob köreiből egy olyan férfival, aki ugyan jól néz ki, gazdag, de minden adandó alkalommal megcsal. Idővel elválik tőled és rád hagyja a gyerekeket, nem érdekelvén, hogy elpereled a fél vagyonát, csak megszabaduljon tőled. Amikor öreg leszel, ráncos, műfogsort hordasz, és a szüleid jócskán felélt vagyonából, valamint az exférjeidtől legombolt pénzből tengeted az életed, na akkor tedd fel ezt a kérdést:
"Szerintetek tényleg egy álom az életem, amilyet mindenki szeretne?"
Mindenki nemmel fog válaszolni, de te azért mosolyoghatsz büszkén, bármennyire is fájni fog az arcod a botoxtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!