Kamaszok, a ti sulitokban van/vannak olyan lány/lányok, aki/akik nagyon népszerũ/népszerũek, mindenki isneri őt/őket?
Ha igen, milyen az a lány/milyenek azok a lányok? Mitõl népszerũ/népszerũek?
Olyanra gondolok, mint pl. a Gossip Girl-ben Blair Waldorf vagy a Bajos Csajokban a plasztikok élükön Regina George-dzsal. :D 15/L
Tavaly a tavalyi 8.-sok közül meg tudtam volna nevezni embereket, most nemigen tudom hogy az alattunk lévők kiket ismernek, kiket emlegetnek "nagyokként", mert én is osztály-tag vagyok. De amúgy a suliban szerintem én, és még 1-2 csaj van, akit szinte mindenki ismer.
Ugye mi általános iskolások vagyunk lés a 8. osztályosokra mindig nagyobb figyelem hárul, mert ők " a nagyok ".
A kisebbek észreveszik az erősebb nagy kamasz vagány fiúkat meg a szép lányokat..
de az osztályba senki se olyan nagymenő hogy pasizik/csajozik, cigi, alkohol,bandázás.. előző 8.-sokközül voltak sokan, most nemigen.
Vannak hát...
Pont azok, akik minden suli után elmennek cigizni, meg sörözni (amúgy lányok), a tanároknak kapásból visszabeszélnek, már az ötezredik figyelmeztetésüket szedik össze, épphogy kettesek lettek. Ennyiből talán van elképzelésetek róluk...
És meg ki sem tűnök a stréber fejemmel. :) De nem is bánom. :) Majd meglátjuk, 10 év múlva ki nevet. Ők, vagy én? :)
Vannak ám, egy négyfős klikket alkotnak, közülük is ketten a leginkább kiemelkedőek. Mondanom sem kell, mivel sikerült kivívniuk a "tekintély"... Hétvégente összeülnek bagózni/vízipipázgatni, suliidőben képesek estig bandázni, havi 2-3 alkalommal a sárga földig lerészegedve, félig-meddig öntudatlan állapotban vergődnek a lakótelepi aszfalton, gyakrabban váltanak pasit mint zoknit, sokat sejtető kiszívásnyom díszeleg a nyakukon és hasonló cukiságok. Mivel tiltott a gyümölcs, imponáló cselekedet leszakítani és harapni belőle.
Jómagam a "különc csaj" szerepét töltöm be, sokan (vagy legalábbis nekem megfelelő mennyiségűen) kedvelnek ettől függetlenül, nincs bajom az imidzsemmel, nem vágyom a fent említett leányzók életstílusát való követésre.
Sokan mondták már rám hogy én vagyok a suli legnépszerűbb embere, de ezt sosem hittem el a mai napig.. történt, hogy ebédnél mindenki azt akarta hogy mellé üljek, és hozták a lépcsőn a cuccaimat is.! :)
Jól esett természetesen, de nem tudok ennyi helyen lenni egyszerere, ezt meg is mondtam nekik, és azóta a sarkamban vannak -.- :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!