Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg egy álom...

Szerintetek tényleg egy álom az életem, amilyet mindenki szeretne?

Figyelt kérdés
Először is a kérdés nem felfágás, ha esetleg valaki ezzel jönne és teljesen igaz mivel nincs érdekembe kamuzni szóval légy szíves mindenki a kérdésre válaszoljon.16 éves lány vagyok egy kis városban lakom van egy nővérem ő már egyetista. A külsőmről annyit, hogy nagyon szép lány vagyok rengetegen mondták már és modellkedési ajánlatokat is kaptam már a hajam hosszú szőkés barna az alakom is jó vékony vagyok általába mindennap eddzem egy kicsit futás, torna, ilyesmi. A szüleim nagyon gazdagok és már kiskorom óta mindent megkaptam, amit szerettem volna a legdivatosabb ruhákba járok magassarkút hordok szinte mindig. Egy nagyon jó környéken lakom egy nagyon szép és nagy házban. A városom legjobb gimnáziumába járok a tanulásra annyira nem figyelek de a 4-es átlagom megvan a nyelvekre nagyobb hangsúlyt fektetek már középfokú nyelvvizsgám van angolból. A suliba elég népszerű lánynak tartanak szinte mindenki ismer és szeret van két közeli barátnőm akikkel nagyon jóba vagyok és mindent megbeszélünk. Sok fiúnak tetszem de jelenleg nincs barátom de most nem is vagyok biztos benne, hogy szeretnék pillanatnyilag. Szeretek bulizni de havonta járok egyszer szóval nem bulizom folyamatosan csak alkalmanként. Ami a belső tulajdonságokat illeti a legtöbb ember kedves cuki csajnak tart de bevallom kicsit egoista vagyok de nem túlzottan és szerintem ez teljesen normális.

2012. aug. 12. 22:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem a kérdésedet.Most ha ezekkel te tisztában vagy,akkor miért várod el,hogy itt is ajnározzanak?Még több + az egódnak??!!Nem értelek,ne haragudj.
2012. aug. 12. 22:29
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz az álom életeddel,ha a szüleidet valami éri és nem tudnak mindent megadni neked? Hogyan fogsz saját erőből megélni?
2012. aug. 12. 22:31
 3/19 piicur válasza:
74%

Elsőre azt mondanám igen, de nem ismerlek. lehet, hogy kicsit felszínesen írtad le, és sok dolog kimaradt. Ami tényleg nem a te hibád, de mindenkinek vannak gondjai, problémái,és ez a szövegből teljesen kimaradt..

Szerintem nincs olyan, hogy álom élet, vagyis a sajátját szinte senki nem fogadja el annak :) én imádom az életem, de egy csomó mindent fel tudnék sorolni, ami hiányzik, és lehet, hogy pl. a tiédben az s benne van, de lehet, hogy szenvednék ha a te életedet kéne élnem. ne értsd félre, nem hiszem, hogy az rossz, de ízlések és pofonok..

remélem érted, kicsit kacifántos lett :D

2012. aug. 12. 22:32
 4/19 anonim válasza:
100%
Mindenkinek másfajta élet az álma. Én például nem szeretnék olyat, mint a tiéd, nekem ezeknél fontosabb, hogy ilyesmiket tudjak felsorolni, mint pl: boldogság, harmónia, nyugalom, szeretet, szerelem, család. Én inkább élek "tökéletlenül" (mások szerint), de boldogan. :) Persze így olvasva biztos jó életed lehet, örülj neki.
2012. aug. 12. 22:33
 5/19 anonim ***** válasza:
84%

No comment...

Nem vagy már így is elég magabiztos?Egyébként nem biztos,hogy mindenki szeretne ilyen életet....

2012. aug. 12. 22:33
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez szép és jó de a belső tulajdonságodról semmit nem írtál.

Én úgy veszem le, hogy neked a külsőségek nagyon fontosak.

Nem minden azon múlik, hidd el.

2012. aug. 12. 22:34
 7/19 anonim válasza:
100%

Álom az életed, amíg a szüleiddel élsz, ők támogatnak. Ha kikerülsz a nagybetűsbe, akkor pokol lesz az életed... Hidd el!

Ez nem tart örökké.

2012. aug. 12. 22:35
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit? Megcseszheted magad! Mi értelme volt idejönnöd eldicsekedni az olyasfajta arisztotelészi szerencsejavaiddal, mint a szépséged és perpillanati gazdagságod? Mit tettél te ezek elérésének érdekében? Egyáltalán hol itt a kérdés? Mit vársz rá válaszul? "Igen, pici szívem, mindnyájan rád féltékenykedünk, irigylésre méltó teremtés vagy"? Ez már a szánalmasság netovábbja!
2012. aug. 12. 23:01
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól leszel boldog, mert szerinted és mások szerint is szép vagy, vagy mert nagy házban laksz. Szerintem nem álom az életed. Én nem éltem nagy házban, semmi extra nincs bennem, de boldog vagyok. Van egy párom és egy gyönyörű kislányom.

Remélem, ahogy idősödsz, úgy fog változni az értékítéleted és a belső fontosabb lesz, mint a külső és boldog leszel, mert most szerintem nem vagy az:-(.

2012. aug. 12. 23:05
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg.

Őszintén szólva én sem értem hogy mi értelme volt feltenni ezt a kérdést. Nem hiszem hogy olyan buta vagy, hogy ne tudnád az ilyesmit megítélni.

Csak arra tudok tippelni hogy figyelemhiányos tinédzser vagy, innen nézve viszont lehet hogy csak külső szemlélőként tűnik az életed áloméletnek. Én mindig is "csóró" voltam, de legalább figyelemhiányos nem, mert abból szerencsére eleget kaptam, és még ha nem is kaptam meg mindent amit szerettem volna, utólag mégis látom hogy ami igazán fontos az életben, az mindig megvolt.

2012. aug. 12. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!