Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Test - lélek - szellem hármas....

Test - lélek - szellem hármas. Hogyan alkotjátok meg ezek harmóniáját?

Figyelt kérdés

Egyáltalán törekszetek erre?

Én igen.

2012. aug. 4. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
alapból harmóniába vannak
2012. aug. 4. 22:55
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Nem foglalkozom ilyen baromságokkal, hanem csak csinálom amit akarok.
2012. aug. 4. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Kinek mi a baromság.. A lélek, csakúgy mint a szellem, a szellemi és érzelmi megtapasztalások középpontja. Ez az alapja mindannyiunknak, ez határozza meg hogy döntünk, mit csinálunk, mik a vágyaink, milyen külsővel érezzünk jól magunkat és még lehet sorolni. Ha ez a kettő rendben akkor a test is rendben lesz valószínűleg :). Én a békében, Jézus Krisztusban keresem ezek harmóniáját.
2012. aug. 4. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:

23:49

De ha mindig azt csinálnád amit akarsz, akkor alapból jól éreznéd magad, vagy nem? Úgy értettem, hogy baromság, hogy szerintem nem így kell nekikezdeni, hogy 'na én akkor most megalkotom a test-lélek-szellem harmóniáját'... Hanem elgondolkodsz, mit akarsz csinálni, és az szerint cselekszel. Nem bonyolult, csak ki kell elégíteni az embernek a vágyait, és akkor harmóniában lesz minden.

2012. aug. 5. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!