Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A suliban mindenki...

Mit tegyek? A suliban mindenki azt hiszi, hogy bukott vagyok.

Figyelt kérdés

Most váltottam sulit.

12 /f. 181 cm

2012. aug. 2. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmit :)

Örülj neki, hogy magas vagy, és menj el kosarazni :)

2012. aug. 2. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Most nyár van.

Elég zavaró lehet, mert tényleg elég magas vagy a korodhoz képest. De próbáld megnyugtatni magadat, hogy te tudod, hogy nem vagy az, a többiek meg gondoljanak amit akarnak, majd ellaposodik a dolog. Sajnos sok rossz indulatú ember van.

A magasság nem éppen hátrány, hanem előnyös, évek múlva rájössz. A lányok szét fognak szedni, ha jól i fogsz kinézni.

Mit tegyél? Először is, ha nem értik meg és nem hiszik el, hogy nem buktál, akkor semmiképp se magyarázkodj és ne próbáld megérteni velük, hogy, mert annál rosszabb lesz és jobban rád szállnak.

És ha eddig nem csináltad volna, kezdj el sportolni, elsősorban a kosárlabdát ajánlom, de természetesen amihez neked kedved van és lehetőséged azt választod.

2012. aug. 2. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Egy kicsit értelmetlen lett a második mondat. Ne arról nyugtasd meg magad, hogy nem vagy magas, hanem, hogy nem buktál meg.
2012. aug. 2. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Írd ki magadra, hogy helló nem vagyok bukott, csak ilyen magasra nőttem!
2012. aug. 2. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
barátaid vannak nem? ha igen hol a gond a többi köcsögel meg ne foglalkozz de vigyázz mert új vagy és elég sokan meg akarnak szivatni a haverommal is történt hasonló és őt se nagyon csípik még most se
2012. aug. 2. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mostanában voltam sem általános iskolás, sem gimis, de anno nálunk az osztályközösségen belül ez úgy ment, hogy egyrészt: amit egyvalaki tudott, azt tudta mindenki. Ha mi az új fiúról nem tudtuk volna eldönteni, hogy bukott-e, valamelyikőnk biztosan megkérdezte volna tőle, és ha azt mondja, hogy nem, csak magas vagyok, hát elhittük volna, ugyanis egy osztályon belül az ellenőrzőből, innen-onnan úgy is kiderült volna a születési éve. Másrészt pedig a viselkedése és a jegyei alapján is lehetett látni az illetőről, hogy vajon annyira butus vagy link volt-e, hogy bukás után még iskolát is kellett váltania..
2012. aug. 2. 15:35
 7/8 anonim válasza:
12 évesen 181 cm hű magas vagy de ennek örülj és egyébként ha nem vagy 2-es akkor eggyik füleden be másikon ki.
2012. aug. 17. 10:32
 8/8 szada19272 válasza:
Én is 12 vagyok 198cm...... De ez arctól is függ. Mert ha 1 8.osnak gyerkesebb arca van mint neked akkor én is azt hinnem, de ha olyan gyerekes az arcod mint a többieknek akkor elhinném hogy 12-vagy. Ezt ha elmondod nekik akkor sztem el fogják hinni hogy nem buktál
2013. dec. 29. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!