Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utál velem beszélgetni...

Miért utál velem beszélgetni mindenki?

Figyelt kérdés

Tavaj mentem új iskolába, az osztálytársaim már úgy első találkozáskor, alapból rám se néztek, nem érdekeltem őket. Aztán próbáltam velük beszélgetni, nem tudtam. Pl. a padtársam az válaszolgatott ha kérdeztem meg mondtam neki valamit, de magától hozzám se szólt soha meg elég megvető pillantással nézett rám néha.

Nyáron esélyem sincs elmenni közösségbe, nem részletezném miért, interneten próbálok beszélgetni olyanokkal akikkel egy a hobbim. Élőben nem találkozok velük, csak interneten beszélgetek. De ezek nagyon bunkók velem, szinte emberszámba se vesznek. Én beszélgetni próbálok a hobbinkról meg hétköznapi dolgokról is, meg kérdezgetem hogy van, mit csinál meg ilyesmi, róluk is szoktam kérdezni dolgokat, hogy megismerjem, de egyáltalán nem érdeklem őket. Rövid, unott válaszokat adnak sokszor el se köszönnek. Néha kérdezek olyanokat is hogy milyen helyeken félnének, milyen dolgoktól félnek, de ezek is zavarják őket. Már elegem van hogy utál mindenki.

2012. júl. 10. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy válaszolni tudjunk,meg kellene jobban ismernünk téged.Erre a kérdésre így nem lehet választ adni
2012. júl. 10. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd Freddy, az emberek hajlamosak a felszín alapján megítélni valakit, de ha kitartóan rendes leszel másokkal, idővel megkedvelnek.

[link]

....és lehetőleg ne kérdezgesd, hogy hol és mitől szoktak félni....:)

2012. júl. 10. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha akarsz velem dumálhatsz

17/f

2012. júl. 10. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok.
2012. szept. 29. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!