Mostanában már nem divat az emo, vagy miért nincsenek már emok?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek és nem, nem vagyok emo, csak hiányolom őket. És a környezetem is hiányolja őket (barátok stb)2012. aug. 1. 11:46
21/42 A kérdező kommentje:
Utolsó: hát pont ez az, hogy nem ártottak senkinek, mégis hogy szidják/szidták őket.
2012. aug. 3. 08:54
22/42 anonim válasza:
Nem szifta őket senki, csak érdeklődéssel figyeljük, hogy mi lehet a zombifeeling oka.
23/42 anonim válasza:
nem haltak ki... én is az vook, csak nem mutatkozom sokat ^^"
24/42 A kérdező kommentje:
utsó: huhh megnyugodtam :DD
2012. aug. 6. 15:13
25/42 anonim válasza:
Mondjuk az emo stílusban volt egy kis gáz, mikor sokan sírtak hülyeségekért, vagdosták magukat stb, pedig még csak tinik, a szöleik totál kinyalják a seggüket, mosnak, főznek rájuk, van hol lakniuk, csak tanulniuk kéne.
26/42 anonim válasza:
Tegnap láttam egy ilyen szerencsétlen. Nem volt szép látvány!
27/42 A kérdező kommentje:
Fiút, vagy lányt? xD
2012. aug. 8. 19:57
28/42 anonim válasza:
Lány lehetett, de erre nem vennék mérget :)
29/42 anonim válasza:
hát szép, köszönjük szépen. é is emo vagyok, volt mikor úgy is öltöztem, de ha nem akarod, hogy mindenki kicikizzen akkor kénytelen vagy csak belül az lenni, nem vállalhatod fel azt, aki vagy. hát szép.
30/42 A kérdező kommentje:
Én felvállalnám, ha az lennék. Bár engem már így is pont eleget piszkálnak.
2012. aug. 10. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!