Mostanában már nem divat az emo, vagy miért nincsenek már emok?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek és nem, nem vagyok emo, csak hiányolom őket. És a környezetem is hiányolja őket (barátok stb)2012. aug. 1. 11:46
12/42 A kérdező kommentje:
Sztem az emok nem gypsek de ti tudjátok... Én mindig is bírtam őket meg jófejek is....
2012. aug. 2. 09:50
13/42 anonim válasza:
Ha nem gyépések, akkor miért torzulnak el ennyire? Ez valami élvezettel jár a számukra?
14/42 A kérdező kommentje:
nem is torzulnak el, de mind1. Szerintem itt az a gyökérség, hogy ti nem vagytok képesek elfogadni őket, és gondolom emiatt a sok cseszekedés miatt félnek az ilyesmit kimutatni. Igazán el lehetne fogadni őket, mert tök jól néznek ki, jófejek is és attól, hogy érzelmesebbek (az emo stílusnak ez a lényege) még nem azt jelenti, hogy mind vagdossák is magukat. Persze egyeseknek vannak hülye szokásaik, ezek a v helyett inkább írok w-t de nekik ez tetszik el kell fogadni. Nagyon utálom ezt az emberekben, hogy mindenkit, aki egy kicsit máshogy néz ki azonnal fikázzák... Az egyik barátnőmet is azért piszkálják, mert szereti a japán street style-t és úgy is öltözködik. Szóval röviden azt nem értem, hogy miért nem tudjátok az embereket olyannak elfogadni, amilyenek.
2012. aug. 2. 12:47
15/42 anonim válasza:
Mit mutatnak ki? Hogy úgy néznek ki, mint akik a gyogyós intézetből vannak eltávozáson?
Senki nem foglalkozik velük, talán éppen ez a bajuk. Igénylik, hogy az ostobaságukkal lenyűgözzék a nagyérdeműt.
Az orvos milyen diagnózist állapít meg, ha megvizsgálja őket? Gyógyítható?
16/42 A kérdező kommentje:
nem néznek ki úgy, nem tudom, hogy miért mondod ezt. Sajnálom, hogy nem tudjátok elfogadni az embereket. Tudom, megvannak az előitéleteitek, de mielőtt valaki vagy valakikről ítélkeztek ismerjétek is meg az illetőt. Régen én sem birtam az emokat, de összehaverkodtam néhánnyal, tök jófejek. Ez kb olyan, mintha most azt mondanám h itéljünk el minden szőke hajú nőt. Őket is akkor kinézet alapján ítélném el, pedig a személyiség nem a kinézettől függ.
2012. aug. 2. 20:33
17/42 anonim válasza:
De miért kell nekem mindenképpen összeismerkednem egy zombiszerű alakkal.
Te szoktál például a részeg kocsmatöltelékekkel ismerkedni? Csak hogy jobban megismerd a lelkivilágukat?
18/42 A kérdező kommentje:
Van pár olyan haverom xD
2012. aug. 2. 21:06
19/42 anonim válasza:
Akkor kijelenthetjük, hogy a lelki defektesek nagy barátja vagy :)
20/42 anonim válasza:
nem értem miért lesz valaki kevesebb attól, hogy " emo " , vagy " rocker " vagy akármilyen stílust képvisel. legalább felvállalja, sosem értettem mi a baja sok embernek az emokkal, ártottak valamit ? ! mert van egy érzésem, hogy nem, de ,h ne csak offoljak igen, már elég keveset lehet látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!