Hogy illeszkedjek be egy összeszokott csapatba?
Figyelt kérdés
A lakhelyemen indult kézilabda edzés,és szeretnék járni,jó vagyok benne,és szeretem is csinálni. Viszont ennek csak akkor lesz értelme,ha a csapat befogad,hisz ez egy csapatjáték. Ez a csapat már össze van szokva,és a legtöbben kiskoruk óta ismerik egymást (mivel faluban lakunk...).
Hogy tudnám elérni,hogy befogadjanak? Hogy barátkozzak velük?
19/L
2012. júl. 31. 13:40
1/2 anonim válasza:
Légy velük és az edzővel szemben is udvarias, készséges, semmiképpen ne legyél nagyképű, vállalkozz közösségi feladatokra, pl. rendet kell tenni az öltözőben, vagy az eszközöket be kell vinni a helyükre, de ezt sem hivalkodva, mindenkit megelőzve, csak normálisan. Ha valóban jó vagy ebben a sportban, a kvalitásaid, ügyességed az edzéseken ki fognak derülni, akkor már kivívsz magadnak tekintélyt, megbecsülést úgyis. De mindenhez idő kell, nem kell siettetni semmit. Hasznos, és kedvedre való időtöltést kívánok, sikereket a sport terén.
2/2 anonim válasza:
Legyél velük olyan, amilyen igazából vagy, azaz légy önmagad, és majd idővel jó barátok lesztek. Velem is volt már hasonló, és idővel el is felejtettem, hogy hé, én még csak 2 hónapja ismerem őket. Egyszóval, ne viselkedj másképp, mint ahogy szoktál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!