Hogyan illeszkedjek be az új társaságba?
Figyelt kérdés
Most fogom elkezdeni a középiskolát,új osztály,új emberek. Csak az a baj h én egy csendes,visszahúzódó lány vagyok.Nem tudok olyan jól beszélgetni,ismerkedni.Általánosban még néhány emberrel el tudtam beszélgetni,de most nem tudom mit csináljak h befogadjanak.2012. jún. 30. 17:35
1/1 anonim válasza:
Hát ez nálam is kicsit problémás volt. De ne aggódj.. biztos lesz olyan akivel majd eltudsz beszélgetni. Az eleje még igen nehéz lesz meg kicsit uncsi..de legyél nyitott. és próbálj meg valakivel szót érteni. :) én is hasonló helyzetben voltam mint te nem olyan vészes a dolog mint ahogy elképzeljük. menni fog a dolog mondjuk menny oda egy szimpatikus emberhez és próbáld meg ismerni az illetőt. kérdezd meg milyen hobbija van.? szeret-e sportolni? esetleg a suliról is kérdezheted hogy hogyan tetszik neki ott a suliban sok emberrel összebarátkozott-e már.? ha segíthetek még akk írhatsz priviben:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!