Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valaki adjon erre magyarázatot...

Valaki adjon erre magyarázatot! (? )

Figyelt kérdés

Valahányszor, mikor valaki úgy teszi fel a kérdését, hogy csak férfiak (esetleg apukák)válaszát várja 90%-ban nők válaszolnak.

Némelyikük arra hivatkozik, hogy "csak azért ír, mert van tapasztalata". De a kérdezőnek lehetősége lett volna úgy kérdezni, hogy a tapasztalt hölgyek válaszát is várja, de valószínűleg jó okkal nem így tette fel a kérdést.

Szóval a kérdésem annyi, hogy mi annak az oka, hogy a nők zöme képtelen csendben maradni, és feltétlenül hozzá kell szólniuk mindenhez? Mitől ez a hatalmas közlésvágy?

Extra kérdés bónuszpontokért:

miért van az, hogy a terheseknek feltétlenül úgy kell aláírniuk a kommentet, hogy X hkm, amikor a kérdésnek köze sincs a terhességhes vagy az anyasághoz? Miért kell világgá kürtölni? Rajtuk kívül ez kinek fontos a Gyk-n?

2012. júl. 30. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért ebbe a topicba elég kevesen Írják oda, hogy hány hós terhes. Én nem Írtam oda, sőt, nem a gyerekem az egész napi témám. Ha találkozok a barátnőimmel, örülök, hogy kikapcsolok. A nők azért válaszolnak, mert lehet voltak ilyen szituban és segÍteni akarnak a kérdezőnek. Lehet, hogy az ő válaszaik is segÍtenek.Én pedig nem értem, hogy téged ez miért zavar? Ettől rossz kedved lesz?
2012. júl. 30. 19:36
 12/14 anonim ***** válasza:
43%

Szóval: minél több a válasz, annál jobb, mert lehet válogatni, közvéleményt kutatni az adott témában.

Ha olyanok is írnak, akiknek nem kérted a véleményét, akkor azokat legfeljebb nem veszed figyelembe, átfutsz rajtuk (miért kell ezen kiakadni?). És még segíthetnek is, ha nehéz döntened és/vagy kevés vélemény érkezett be a megszólítottaktól.

Tehát, mi itt az a fene nagy probléma???

2012. júl. 30. 19:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Drága 13, nem azt írtam, hogy nem tudom kezelni a dolgot, hanem azt, hogy nem értem a miértjét.
2012. júl. 30. 20:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Drága kérdező, nekem meg az érthetetlen, hogy mi ebben a megmagyarázhatatlan:P
2012. júl. 31. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!