Magyarázatot szeretnék! Miért van az hogy ha domináns vagyok a kapcsolatban az a baj, ha nem vagyok domináns meg az a baj?
A kérdést direkt ide írtam nem tini vagyok és értelmes válaszokra vagyok kíváncsi...szóval a helyzet az hogy meg figyeltem ha a kapcsolataimba domináns vagyok akkor az a baj,ha engedek és nem dominálok akkor meg az a probléma mert akkor nem néznek fel rám mint férfi...tudom arany középút..az sem vált be..szóval??akkor mi van?
27F
Nem tudom mi a baj, szerintem csak béna vagy.
Másnál működik a középút.
ma 17:58
nem tartom magam bénának..soha nem voltak gondjaim a nőkkel ez csak egy megfigyelés részemről...és úgy vettem észre hogy elvárták hogy domináns legyek,ami nekem ment is,de egy idő után nem tudta elfogadni..
Nem minden ember egyforma, ezt tudhatnád ennyi idősen.
Lehet nem vagy jó ember ismerő, ha kapcsolatban vagy valakivel akkor idővel megismered és alkalmazkodsz.
Egy párkapcsolat akkor működik, ha egyforma tudati szinten álltok, és egyenlőség van a kapcsolatban.
Ezek szerint neked ezt egyszer sem sikerült megvalósítani.
miért nem adod önmagad?
ismerd meg önmagad és ne játsz szerepet, hogy egyszer ilyen vagyok egyszer meg olyan...
mert akkor akivel éppen vagy nem tudja ki is vagy igazán....
egy kapcsolat elején az őszinteség dominál, ismerjenek meg téged és fogadjanak el...
lehet, hogy összekevered a fogalmakat a domináns és az arrogáns között tán?
mi a számodra domináns jegyek ird le, mi az amit nem fogadtak el?
önmagadért nézzenek fel rád, egy tulajdonságodért ami szimpatikus a másik félnek...és ne azért ami nem te vagy....és nincs meg benned
ui: nem lehet, hogy éppen az illető hölgyek szeszélyesek voltak és nem melléd illők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!