Magyarázatot szeretnék! Miért van az hogy ha domináns vagyok a kapcsolatban az a baj, ha nem vagyok domináns meg az a baj?
A kérdést direkt ide írtam nem tini vagyok és értelmes válaszokra vagyok kíváncsi...szóval a helyzet az hogy meg figyeltem ha a kapcsolataimba domináns vagyok akkor az a baj,ha engedek és nem dominálok akkor meg az a probléma mert akkor nem néznek fel rám mint férfi...tudom arany középút..az sem vált be..szóval??akkor mi van?
27F
Aki igazán akar téged az tudja a saját helyét. Ilyenfajta nevelésre annak van szüksége akinek csak jobb hijján vagy.
Mondom ha akar téged akkor elnyomni se kell s az se baj ha tul sokat engedsz neki.
Ilyen szerencsétlen kapcsolatoknak másik velejárója hogy amikor végül elhagyon hirtelen mintanő lesz belőle s rádöbbet mit vesztett. De ahogy ismét ugy érzi az övé vagy folytatja a szemétkedéseit. Egyet tehetsz, ha ilyen nőt felismersz menekülsz tőle.
Másik alternativa: dugod amig lehet s közben keresed az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!