Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak? Ferjem ex...

Mit csinaljak? Ferjem ex nejevel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ferjem ex neje minden csaladi osszejovetel alkalmaval megjelenik. Van egy kozos 15 eves lanyuk aki ez alkalmakkor velunk van, fejem felveszi ot otthon es haza is viszi utana. De ez a no akkor is mindig megjelenik es ott ul orakat holott nincs meghivva de ferjem csaladja tolerans az unokajuk miatt. Szuletett egy kozos kislanyunk iden, es a dilemmam az hogy nem akarom ez a no a gyermekem kozeleben legyen, felvegye, simogassa stb. Tudja hogy nem kedvelem ot es azt hiszem direkt csinalja hogy bosszantson. Most karacsonykor is megjelent es kivette fejem kezebol a kislanyom, mire felment az agyvizem es kikaptam kezebol. Nem akarom hogy fogja ot es hogy koze legyen hozza, hiszen szerintem nincs! Ferjem tudja hogy erzek de szerintem fel az exnejetol nehogy megzsarolja ot a lanyaval kapcsolatban es inkabb nem szol neki... Normalis e az hogy igy erzek?? Mit csinaljak, mit mondjak ennek a nonek hogy nyugtom legyen tole? Nem erdekel ha O ott akar ulni orakig, de azt akarom megertse hogy engem es a gyerekemet hagyjon beken, ne szoljon hozzam es a gyerekem ne fogdossa! Ti hogy mondanatok meg neki? ( egyebken a no egy fonokoskodo, liba es a ferjemet is sokszor lekezeli)
2011. dec. 27. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
A csalad direkt nem szol ra, hogy teged bosszantsanak, nem szolnak neki, hogy ne jojjon, nem allnak melled. Megertem problemad, minek az ex mindenhol, de azt hogy ne legyen a gyerek kozeleben, ne nyuljon hozza, mert o az ex, azt nem. Elvegre ferjed tole jon, sokszor nyult mar a ferjedhez ugyanugy a gyerekuk is. Az ex letet le kell nyelned, van es nem fog eltunni. Akkor is tudtad, mikor osszealltal ferjeddel.
2011. dec. 27. 14:59
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Most hogy vgig olvastam kerdesed, ferjed egy papucs, nem ferfi, ha nem tudja elintezni ezt a csaladi problemat. Az hogy liba e vagy sem a no, nem kell tudnunk, nem is tudjuk, csak Te szerinted, ahhoz kerdesedre valaszoljunk.
2011. dec. 27. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Miért baj,ha a nő megfogja a gyereked? A férjed lányának féltestvére! Nem normális,hogy ok nélkül gyűlölködsz! Ha a nő nem szimpatikus,ne szólj hozzá. De ezen hisztizni nem normális dolog!
2011. dec. 27. 15:19
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
szerintem, veled van inkább baj---üljetek le egy rohadt kávé és süti mellett egy cukrászdában és beszéljetek
2011. dec. 27. 15:28
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is túlzásba viszed és féltékeny vagy, amit igazából nem értek, mert ha a férjed téged választott, téged szeret, akkor mi a gond? Maláriás a nő esetleg, hogy hozzá ne nyúljon a gyerekedhez? Lesz valami baja a gyereknek?
2011. dec. 27. 16:04
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
szerintem is inkább veled van a baj. Neked van kapcsolatod az ő gyerekével, de ő rá se nézzen a tiedre? Ó, szegény család...
2011. dec. 27. 16:10
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
megértem a helyzeted. de ha így felveszed ezeket a dolgokat, még jobban csinálja majd. De hidd el, van olyan,aki rosszabb helyzetben van, mint te, oda se mehet( a te helyzetedben), mert annak ellenére, hogy nem is ismerik az anyósáék,nem is akarnak tudomást venni róla. bezzeg a volt feleség, az mehet. Persze ez nem vigasztal. Szánalmas az ilyen ember, aki azért él szinte, hogy a másiknak keresztbe tegyen.Önző. Egyébként nem értem, mit keres ott a családi összejöveteleken, kivéve, ha az a gyereknek valamije. Ezeket a dolgokat kulturáltan el lehetne intézni, ha még az anyós mindkét nőt bírja is, hogy egyik nap ti vagytok ott, a másik nap meg ő a gyerekkel vagy hasonló.
2011. dec. 27. 17:06
 8/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok. az pedig, hogy megfogja a gyerekedet, te is tudod, h nem baj. amit érzel alaptalan,de érthető. sajnos ilyet vált ki az emberből egy akadékoskodó ember
2011. dec. 27. 17:10
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
Bocsi, de nekem Te tunsz kisse hiszterikanak. Nem ertem, mi baj azzal, ha megfogja a gyereket. Az nem lehet, hogy a ferjed csaladja szivesen latja ot, elvegre nem tgnap ota ismerik ot, lehet, hogy ok kedvelik, amit persze neked nem muszaj, de miert kell ok nelkul utalni valakit? Az, hogy liba, nem ok... persze lehet, hogy jo okod van ra, de nem irtal rola...
2011. dec. 27. 17:59
 10/12 anonim ***** válasza:
24%
Jaj, most itt mindenki milyen megértő, hát én is a falra másznék, ha minden ünnepen ott ülne az ex, akivel nem is vagyok jóban. Már külön család, miért kell ott lennie?
2011. dec. 27. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!