Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valaki adjon erre magyarázatot...

Valaki adjon erre magyarázatot! (? )

Figyelt kérdés

Valahányszor, mikor valaki úgy teszi fel a kérdését, hogy csak férfiak (esetleg apukák)válaszát várja 90%-ban nők válaszolnak.

Némelyikük arra hivatkozik, hogy "csak azért ír, mert van tapasztalata". De a kérdezőnek lehetősége lett volna úgy kérdezni, hogy a tapasztalt hölgyek válaszát is várja, de valószínűleg jó okkal nem így tette fel a kérdést.

Szóval a kérdésem annyi, hogy mi annak az oka, hogy a nők zöme képtelen csendben maradni, és feltétlenül hozzá kell szólniuk mindenhez? Mitől ez a hatalmas közlésvágy?

Extra kérdés bónuszpontokért:

miért van az, hogy a terheseknek feltétlenül úgy kell aláírniuk a kommentet, hogy X hkm, amikor a kérdésnek köze sincs a terhességhes vagy az anyasághoz? Miért kell világgá kürtölni? Rajtuk kívül ez kinek fontos a Gyk-n?

2012. júl. 30. 18:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%

Mert férfiak kevesen vannak itt.

Mert egy nő is el tudja mesélni, hogy mit reagált a párja, ha olyan a kérdés.

Mert a gyerek az egyetlen dolog, amit csináltak.

2012. júl. 30. 18:17
 2/14 A kérdező kommentje:

Értem, hogy kevés a férfi, de attól még nem kell okvetlenkedni. Ha kevés a férfi, akkor max. kevés válasz fog érkezni. De ha nem a nőket célozza meg a kérdés, akkor ne válaszoljanak.

Azt is értem, hogy a párjuk reakcióját írja le, de mégsem ők élik meg a dolgokat belülről, hanem csak látnak valamit kivülről.

Megtehetné a kérdező, hogy azt írja, hogy olyan nők is válaszoljanak, akiknek a párjuk már volt hasonló szituban, de NEM teszi.

A gyerektémában egyetértek.

Ment a zöld érintés :)

2012. júl. 30. 18:21
 3/14 intrepid ***** válasza:
26%

Ert egy csomó hölgy itt ülegész délután a GYAK.-on, a mosatlan halomban áll, apucinak nincs tiszta póló amit reggel felvegyen, vacsorát eszünk valami hideget, mert annyi dolgom volt egész nap, nem tudtam megfőzni. :-)))

A második kérdésedre: a hölgyek nagyon nagy részének a várandósság egy áldott állapot, örülnek neki, és legszivesebben kiírnák a fényújságra. És ez így a jó, gondolj bele, téged is így vártak.

2012. júl. 30. 18:27
 4/14 A kérdező kommentje:

Neeem, az én anyukám nem írta ki a Gyk-ra, mikor velem volt terhes :)

Csak tudod, így viselkednek, aztán jönnek a kismama-kérdések, hogy miért távolodtak a barátaim, amióta meg van a gyerek?

Aláírom, áldott állapot, boldogság, stb, de ez magánügy.

Én sem írom ki, ha hatalmas orgazmusom volt előző este, pedig az is áldott állapot és boldogság...

2012. júl. 30. 18:34
 5/14 anonim ***** válasza:
46%

1.Szólásszabadság van,plusz ki lehet ezt bulizni hogy nem teszek utalást arra,hogy férfi vagyok,aztán el se lehet dönteni a nemet.

2.Volt már ilyen kérdés,zömmel azt válaszolták,hogy már megszokták a gyerekvállalásnál hogy kiírják.

2012. júl. 30. 18:34
 6/14 anonim ***** válasza:

a gyerekes kérdésre a válasz:

azt hiszik,hogy megszülték Istent, olyan nagy csodát tettek a világgal...

2012. júl. 30. 18:49
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem vitatja senki, hogy szólásszabadság van.

De gondolj már bele, hogy kikéred valamiben a bátyád tanácsát, erre belekotyog az anyád, apád, öreganyád, öregapád, húgod, kisöcséd, meg a tengerimalacod, mondván, szólásszabadság van.

Te még soha nem mondtad senkinek, hogy "ne szólj bele"?

2012. júl. 30. 18:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Kevés a férfi, valószínűleg nem sok választ kapna. És ugye nőből vagyunk, szeretünk beledumálni. Néha nekem is megcsúszik a kezem, és válaszolok ilyen kérdésre is.
2012. júl. 30. 19:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Köhm...én elég sok kérdésre válaszolok, de ahova pasik válaszát várják, oda soha nem írok.

De ha nagyon okos akarnék lenni, akkor max odaírnám, hogy 29F, a kutya sem jár utána.

A terheses dolog: ez ugyanolyan dolog, hogy ha megszületik a baba, utána az anyuka képtelen másról beszélni. Tudom, benne voltam én is a sógornőmmel. Megszületett a kislány, és folyton azt hallgattuk, hogy mennyire szép, mennyire jó...Ott laktak velünk, minden mozzanatát láttuk a gyereknek.

Most megszületett a második kislány, és azzal is ezt csinálja, de legalább most már nem laknak velünk.

Lehet, hogy én vagyok egy szív nélküli önző majom, de engem annyira nem érdekelnek ezek a dolgok...

2012. júl. 30. 19:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez az egyetlen dolog, amit nem értesz? Jó neked:P
2012. júl. 30. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!