Valaki adjon erre magyarázatot! (? )
Valahányszor, mikor valaki úgy teszi fel a kérdését, hogy csak férfiak (esetleg apukák)válaszát várja 90%-ban nők válaszolnak.
Némelyikük arra hivatkozik, hogy "csak azért ír, mert van tapasztalata". De a kérdezőnek lehetősége lett volna úgy kérdezni, hogy a tapasztalt hölgyek válaszát is várja, de valószínűleg jó okkal nem így tette fel a kérdést.
Szóval a kérdésem annyi, hogy mi annak az oka, hogy a nők zöme képtelen csendben maradni, és feltétlenül hozzá kell szólniuk mindenhez? Mitől ez a hatalmas közlésvágy?
Extra kérdés bónuszpontokért:
miért van az, hogy a terheseknek feltétlenül úgy kell aláírniuk a kommentet, hogy X hkm, amikor a kérdésnek köze sincs a terhességhes vagy az anyasághoz? Miért kell világgá kürtölni? Rajtuk kívül ez kinek fontos a Gyk-n?
Mert férfiak kevesen vannak itt.
Mert egy nő is el tudja mesélni, hogy mit reagált a párja, ha olyan a kérdés.
Mert a gyerek az egyetlen dolog, amit csináltak.
Értem, hogy kevés a férfi, de attól még nem kell okvetlenkedni. Ha kevés a férfi, akkor max. kevés válasz fog érkezni. De ha nem a nőket célozza meg a kérdés, akkor ne válaszoljanak.
Azt is értem, hogy a párjuk reakcióját írja le, de mégsem ők élik meg a dolgokat belülről, hanem csak látnak valamit kivülről.
Megtehetné a kérdező, hogy azt írja, hogy olyan nők is válaszoljanak, akiknek a párjuk már volt hasonló szituban, de NEM teszi.
A gyerektémában egyetértek.
Ment a zöld érintés :)
Ert egy csomó hölgy itt ülegész délután a GYAK.-on, a mosatlan halomban áll, apucinak nincs tiszta póló amit reggel felvegyen, vacsorát eszünk valami hideget, mert annyi dolgom volt egész nap, nem tudtam megfőzni. :-)))
A második kérdésedre: a hölgyek nagyon nagy részének a várandósság egy áldott állapot, örülnek neki, és legszivesebben kiírnák a fényújságra. És ez így a jó, gondolj bele, téged is így vártak.
Neeem, az én anyukám nem írta ki a Gyk-ra, mikor velem volt terhes :)
Csak tudod, így viselkednek, aztán jönnek a kismama-kérdések, hogy miért távolodtak a barátaim, amióta meg van a gyerek?
Aláírom, áldott állapot, boldogság, stb, de ez magánügy.
Én sem írom ki, ha hatalmas orgazmusom volt előző este, pedig az is áldott állapot és boldogság...
1.Szólásszabadság van,plusz ki lehet ezt bulizni hogy nem teszek utalást arra,hogy férfi vagyok,aztán el se lehet dönteni a nemet.
2.Volt már ilyen kérdés,zömmel azt válaszolták,hogy már megszokták a gyerekvállalásnál hogy kiírják.
a gyerekes kérdésre a válasz:
azt hiszik,hogy megszülték Istent, olyan nagy csodát tettek a világgal...
Nem vitatja senki, hogy szólásszabadság van.
De gondolj már bele, hogy kikéred valamiben a bátyád tanácsát, erre belekotyog az anyád, apád, öreganyád, öregapád, húgod, kisöcséd, meg a tengerimalacod, mondván, szólásszabadság van.
Te még soha nem mondtad senkinek, hogy "ne szólj bele"?
Köhm...én elég sok kérdésre válaszolok, de ahova pasik válaszát várják, oda soha nem írok.
De ha nagyon okos akarnék lenni, akkor max odaírnám, hogy 29F, a kutya sem jár utána.
A terheses dolog: ez ugyanolyan dolog, hogy ha megszületik a baba, utána az anyuka képtelen másról beszélni. Tudom, benne voltam én is a sógornőmmel. Megszületett a kislány, és folyton azt hallgattuk, hogy mennyire szép, mennyire jó...Ott laktak velünk, minden mozzanatát láttuk a gyereknek.
Most megszületett a második kislány, és azzal is ezt csinálja, de legalább most már nem laknak velünk.
Lehet, hogy én vagyok egy szív nélküli önző majom, de engem annyira nem érdekelnek ezek a dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!