Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Újpesten vannak "rossz"...

Újpesten vannak "rossz" környékek?

Figyelt kérdés
...ahol mondjuk nem érdemes éjszaka sétálni...
2012. júl. 29. 11:35
 1/5 anonim válasza:
Most nemrosszol irom, de az egész Ujpest ilyesztő hely, akár nappal akár este, nemlaknék ott az tuti
2012. júl. 29. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
vannak. Káposztás 1-en a toronyóra rész, Újpest központ környéke is eléggé necces este, akár mint Városkapu (mostanában mondjuk annyira már nem az). Meg talán ott a vasút felé
2012. júl. 29. 14:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2012. júl. 29. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nappal nem iJesztő egyáltalán, illetve egyes utcák biztos vannak.

Én nő vagyok, de jöttem már haza éjszakai busszal hajnal 3-kor, nem is egyszer és semmi bajom nem történt. De én a Pozsonyi úthoz közel lakom, a buszról leszállva nem kell kietlen utcákon kóborolni.

Amúgy meg sokkal jobb, mint a VII. és VIII. kerület, és persze rosszabb, mint a XII.

2012. szept. 7. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahol éjjel nem sétálnék: Központ aluljáró (megtisztult, amióta bekamerázták, úgyhogy már nem veszélyes). A piacnál a Templom utcában régebben naponta voltak rablások. A Városkapu elég gáz éjjel. És a Baross u. eleje (központ felé eső része).

Valaki írta Káposztásm.1.-en a toronyórát, egyáltalán nem gáz, ugyanis ott lakom, se csöves, se kisebbség, kivilágított, nyugodt.

Valaki írta,hogy nappal-éjjel félelmetes,hát egyáltalán nem az, nappal meg pláne nem!

2012. nov. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!