Rossz barátnő vagyok?
A legjobb barátnőimmel osztálytársak vagyunk.
A jegyeket komolyan veszem, de vannak olyan tantárgyak amiket nem szeretek, az annyira nem izgat.
Ha mondjuk nem úgy sikerül egy dolgozat, ahogy szerettem volna, de a bnőimnek meg jól sikerül, jobban mint az enyém, nem tudok örülni neki...
mert zavar hogy nekem nem sikerült jól! :(
Tehát mondjuk én kapok egy 3mast, vagy egy 4-est, a csajok meg 5öst, akkor én nem tudok örülni, szomorú vagyok! :(
Mit gondoltok rólam? Irigy lennék? Ennek ellenére szeretem a barátnőimet! És lelkiismeret-furdalásom is van, amikor ezt érzem! :(
Igen, irigy vagy - de ez a fajta irigység teljesen normális, sőt hasznos is, ha arra ösztökél hogy jobban dolgozz. Arra figyelj, hogy ne keserítse meg a mindennapokat, ne váljon gyűlöletté, ha valaki tartósan leköröz, mert akkor szenvedni fogsz. Gondolj arra, hogy mindenki akkora, amekkora dolgok felbosszantják ;)
Egyébként miért most jutott eszedbe? Már rég vakáció van! :)
A legjobb barátnőm évfolyamelső volt, örök eminens. Én büszke voltam rá.
Itt szerintem az összehasonlítás a baj. Úgy értem, hogy ha mondjuk a barátnőid nem lennének, csak úgy hármast kapnál egy dolgozatra, akkor mi lenne? Akkor is szomorú lennél? Vagy csak akkor, hogy ha a barátnőidnek sikerül valami, ami neked nem?
Ha ötöst kapnak, akkor vagy okosak, vagy sokat tanultak, ha te meg hármast, akkor valószínűleg nem tanultál eleget, és erről nem ők tehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!