Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mindenkinek rossz barátnője...

Mindenkinek rossz barátnője vagyok?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmet felhívtam egy kis dologgal erre mondta minek hívtam fel ezért? Többet kis dolgokkal ne hívjam! mondta. Nagyon ki volt akadva és letette a telefont. Most napokig nem fog szóba állni velem. Másik barátnőmmel találkozni akartam erre nem tudja mikor ér rá. Biztos csak le akart koptatni. Nem értem miért ilyenek velem. Ha engem felhívnának piti dolgokkal akkor is meghallgatnám őket és én egyből mondanám persze ráérek találkozni. Én már tuti nem leszek soha jó nekik, nem értem miért nem becsülnek meg engem? Eléggé szomorú lettem most. 17/L
2012. júl. 18. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
nem bírsz egyedül lenni és ragaszkodsz, taőpadsz, ami kuurvára fárasztó bír lenni, ráadásul ezt nem veszed észre
2012. júl. 18. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kihasználnak, azért ilyen szemetek veled. De lehet, hogy tévedek. nem lehet, hogy lelki szemetesládának használnak téged? Az ilyeneket jobb leépíteni.
2012. júl. 18. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! 14 éves lány vagyok elmúlt pár hónapban én is ezt éltem át. Az én problémáim hülyeségek,az én életemmel őket ne fárasszam. Ha nekik problémájuk volt én mindig meghallgattam őket. Pár hete megbeszéltünk barátnőmmel egy koncertet,és a koncert előtti nap ráírok,hogy mikor találkozunk mire ő nagy pofával mondja,hogy ő nem ér rá és egy "sz.ros koncert miatt nem mondja le a programját". Csomó dolgot elszúrt, amit együtt terveztünk mind megcsinálta a másik barátnőjével. Ma annyit kértem,hogy nála van az ÉN papírom és mondtam neki,hogy másolja már le ha neki is kell vagy adja vissza. Erre sértődötten mondta,hogy nem tudja mikor tudja lemásolni de vigyem el és másoljam le magamnak! Nem tudunk mást csinálni,minthogy elviseljük vagy új barátokat keresünk.
2012. júl. 18. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne keresd őket,ha fognak ők keresni,akkor fogod látni,hogy számítassz nekik.
2012. júl. 18. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
az elsőnek és a másodiknak is igaza lehet, ezt a két esetet tudom elképzelni.
2012. júl. 18. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
első kettőnek van igaza, vagy benned van a hiba, vagy a barátnőidben.
2012. júl. 18. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt nem mondtad, miért hívtad fel pontosan az 1. csajt, de ő nekem nem szimpatikus ez alapján. Ha rosszkor hívod, akkor ne vegye fel, hanem később csörgessen meg, ha pedig ráér meghallgatni, akkor miért viselkedik így veled? A 2. csajnál viszont nem értem, miért gondolod, hogy le akar koptatni. Attól, hogy te ráérsz találkozni, nem mindenkinek van ennyi ideje, sokszor van az embereknek más dolga is, mint barátokkal szórakozni, szép is lenne, ha csak abból állna az élet. Ha lesz szabad ideje, akkor majd fog veled találkozni.
2012. júl. 18. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Én örülnök neki, ha a barátnőim felhívnak, elmondanak dolgokat, vagy épp tanácsot kérnek, esetleg csak annyi kell, hogy meghallgassam őket, de nem minden nap. Volt egy ilyen időszak, és hihetetlen fárasztó tud lenni, szóval bizonyos határokon belül ezt is - ha épp rosszkor jön a hívás, vagy egyszerűen nincs kedvem beszéni, szimplán nem veszem fel, és kész. Na most, vagy te lépted át ezeket a határokat, és rendszeresen minden aprósággal zaklatod az állítólagod barátnőd, nem hagysz neki levegőt venni, ami elég idegesítő, vagy a barátnőd egy önző hisztérika, akit el kellene inkább kerülnöd.
2012. júl. 18. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!