Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek most ez így rossz?

Szerintetek most ez így rossz?

Figyelt kérdés
Nem tudok se cipőt kötni se görkorizni 13 évesen. Vegetáriánus vagy. Mindne hibámba vagy bele köt a családom vagy a barátaim. Mit tegyek? Szerintetek ez így égő?

2012. júl. 27. 12:19
 1/4 Antimod ***** válasza:
Az, hogy nem tudsz cipőt kötni, az elég nagy hiányosság. A többi egyáltalán nem "égő".
2012. júl. 27. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A görkori nem nagy doog, de cipőt kötni? Miért nem tanulsz meg? Erre tényleg szükséged van. Én ugyan nem vagyok vegetáriánus, de ha te az vagy, azzal sem biztos, hogy jobban jársz.
2012. júl. 27. 12:34
 3/4 A kérdező kommentje:
ÉRtem, és köszii és am próbáltam de egyszerűen nem fér a fejembe mert olyan.. olyan bonyolult (számomra)
2012. júl. 27. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

Na, azért annyira nem bonyolult, maximum elsőre. Ez egy mindennapos dolog, naponta hülyék milliárdjai megcsinálják.

[link]

2012. júl. 27. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!