Ti hogy vagytok vele? Cigányok!
Csak érdekelne, hogy ti is úgyvagytok vele mint én? És ti fel is vállaljátok!
Személy szerint mindegyikkel előítéletes vagyok! Hiszen mégiscsak ugyanolyan vér!
Magamfajta miatt tart ott az ország ahol tart??? Csak nevetek!
5 éve voltam 9.-es, 28tanuló között 4 cigány osztálytársam volt!
Mostani 9.-ben kb. 5 Magyar 25 cigány! és a Magyarok közül sokan mennek ki külföldre dolgozni, stb. Cigányt ismertek aki külföldön akar dolgozni? én nem! Családi, segélyek csak a Rézműves Eleméreknek, Kanalas Albereknek, Lakatos Ármándóaknak jár! Szinte elkerülhetetlen hogy sokan átveszik a cigány szlenget és szájról szájra terjed! Nah mindegy! Kicsit belemélyedtem csak a .... kivan ezzel a helyzettel.
14 éves csigánycsaj 2 pulya! Ennyi!
"Családi, segélyek csak a Rézműves Eleméreknek, Kanalas Albereknek, Lakatos Ármándóaknak jár!"
Gondolkodj már egy kicsit azzal a híres eszeddel! A családi pótlék egy univerzális ellátás, mindenkit megillet, aki gyereket nevel. Gyermekgondozási segély is alanyi jogon járó ellátás a három évnél fiatalabb gyerekek után. Az ennél magasabb összegűhöz, a Gyermekgondozási díjhoz viszont munkaviszony kell (hallod, mun-ka-vi-szony), azaz pont azok járnak jobban, akik dolgoznak, és minél jobban kerestek, annál jobban járnak.
Gyermekvédelmi támogatás az egy főre eső jövedelem alapján jár vagy nem jár, óvodáztatási támogatás szintén, plusz a szülők iskolai végzettsége számít még bele.
És akkor ezek még csak a családtámogatási ellátások voltak, ne haragudj, ha nem írom le az összes többit. De ha te tudsz nekem mutatni olyan ellátást, aminél feltétel, hogy az igénylője cigány legyen, akkor azt megköszönöm, és közölni fogom az összes valaha volt szociálpolitika tanárommal, hogy valamit rohadtul kihagytak a tananyagból.
Jaj na azért bizony hallottam már olyat én is a saját fülemmel ügyintézésnél mikor megkérdezte a hölgy az emberkétől a rendkívüli segély megigénylésénél hogy "Maga romának vallja magát?" Mondta a férfi hogy nem. Akkor el lehet menni a bánatba mert ez csak nekik jár. Erről ennyit. Lehet hogy ez csak helyi intézkedés volt de akkor is elgondolkodtató.
Te meg kedves 86%-os cigány patronáló annyira véded itt őket hogy nem is értem miért nem fogadsz örökbe vagy tizenhatot belőlük.
76%-os, azért az sokat elárul erről az országról, meg erről a nemzetről is, hogy még én vagyok leszólva azért, mert próbálok tenni érte, hogy változzon a jelenlegi helyzet. Azt meg, hogy mikor és hány gyereket nevelek, majd én eldöntöm, ha megengeded, szerintem már így is többet teszek, mint mondjuk te, mert neked csak a kicsi szád jár, attól meg nem jutunk előbbre. De megértem a reakciódat, elé sz*r felismerés lehet, amikor szembesülsz vele, hogy csak a szájtépéshez van tehetséged :)
Azt meg nem tudom, hogy milyen rendkívülis segélyről beszélsz, fogalmazz pontosabban, mert több ellátásból is van rendszeres meg rendkívüli. Ellenben olyan nincs, hogy csak ennek vagy annak jár, a feltételeket nem származás alapján szabják meg. Ha nálatok ilyen mégis előfordult, ott az ügyintézőt kellett volna kivágni a p*csába, de gondolom annyira azért nem zavart a dolog, hogy ezt jelezd is valaki illetékesnek, viszont annál jobban lehet vagdalkozni vele, ugyebár.
tegnap 20 neger mellett setalva biztonsagban ereztem magam Parizs-ban
Pesten 3 cigany mellet csak ovatosan merek elmenni.... Miert is?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!