Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Vanessza...

Mi a véleményed a Vanessza névről, milyen ember jut róla eszedbe?

Figyelt kérdés

2012. júl. 23. 08:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
A helyesírási hibákból én is értem...
2012. okt. 14. 18:11
 22/34 anonim válasza:
91%

Vanessza a nevem. Nem vagyok cigány. Nem vagyok plázacica. Átlagos vagyok. Nem tipegek magassarkúban, csak ünnepekkor. Nincs póthajam, nem is festetem jó nekem a szőkés barna. Vásárolok de nem költök hétvégente tízezreket. Nem teszem az agyam.

A szüleim olyan nevet akartak ami különleges, ami nem gyakori a környéken, aminek kevés a beceneve. Szerintem sikerült nekik;)

Tetszik és szeretem is a nevemet. Különleges. Ha meghallják a nevemet mindenki tudja kiről van szó. A jelentése főleg tetszik, mert pillangó tetkót szeretnék majd 18. szülinapomra;)

Ennyit arról, hogy az összes Vanessza elkényeztetett p.csa vagy ci.ány! ;)

2012. dec. 22. 12:00
 23/34 Arachne válasza:

Belagezapista

Nem Magyarországól vagyok :D hanem Szlovákiábol nem jártam magyar suliba :D ne csodálkozz h szlovák billentyuzeten nincsenek betuk pontokkal :D nameg én csak véleményt mondtam de az ilyen emberek mint te inkább a hibákat nézik nem az ami írva van ha nem érdekel mit is akartak és nincs hasznosssss vélaszod mert hát az oldal neve gyakorikérdések nem???? akkor mi a francért kell ilyeneket írkodni erre mondják azt h feltunési viszketegség és unatkozás :D oszintén sajnállak és szerintem ahhoz képest h nemtanultam magyarul irnii még elég jol megy :P

2013. febr. 27. 18:57
 24/34 anonim válasza:
84%
Vicces ezeket a válaszokat olvasni :DD Én magam is Vanessza vagyok. És most komolyan. Egy névből próbáltok megítélni valakit, hogy pl : plázacica, ku*va, elkényeztetett, nyafka, kényes stb?.. Én mint Vanessza egy poénos, vicces, boldog, nem ku*va, nem plázacica, nem kényes, nem nyafka ember vagyok. (minden lány nyafog egy kicsit) A Vanessza ANGOL eredetű női név... Vanessza vagyok és még se cigány :D
2013. jún. 28. 23:32
 25/34 anonim ***** válasza:
26%
Én is azt mondom, hogy a neve alapján nem lehet senkit sem megítélni. A szülőket viszont annál inkább...
2013. júl. 1. 11:13
 26/34 anonim válasza:
44%
Vanessa williams .
2013. júl. 30. 18:20
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Na, ezt mondom, proli szokás hírességekről elnevezni utódot.
2013. júl. 31. 11:45
 28/34 anonim válasza:

Engem is Vanesszának hívnak nem vagyok elkényeztetett és hisztis sem. Pláne nem plázamacska. Cigány sem vagyok.

Egyébnént vörös hajam van és zöld szemem. Nekem van még az ismeretségi körömben egy Vanessza és ő sem egy elkényeztetett csaj és ő sem cigány.

2014. júl. 7. 04:13
 29/34 anonim válasza:
Nekem van 3 Vanessza nevu ismerosom,csak latasbol ismerem oket de nem tunnek elkenyeztetettnek, nagyon szepek es jo a stilusuk es elegge 'nepszeruek'.
2014. aug. 25. 17:34
 30/34 anonim ***** válasza:
az unokatestverem jut rola eszembe, mert ot ugy hivjak:) ...en viszont nem feltetlenul adnam a gyerekemnek, mert sztem unalmas hatasu, de mindenkinek egyedi a velemenye
2014. dec. 19. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!