Nektek tetszik a Vanessza név?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 16:51
1/15 anonim válasza:
Hát őszintén:BAROMIRA NEM!!Nekem egyből a kisebbség jut róla eszembe,abban körben gyakori ez a név.Meg szerintem ribancos is!Előre elnézést kérek az összes ilyen nevű hölgytől,nem degradálni akarok senkit sem!!
2/15 anonim válasza:
nekem alapjáraton tetszik. az viszont nem, hogy az összes külföldi nevet(főleg az angolszászokat) magyarosítják.
3/15 anonim válasza:
Nem tetszik, sajnálom. Ha nem kisebbségi kapja, akkor ribis...:( BOCSÁNAT!!!!
4/15 anonim válasza:
Az utcánkban lakik egy cigány házaspár. Rendezettek, tiszták, dolgoznak. A kislányuk Vanessza, beceneve Vancsika (ahogy hallottam).
Nem, nem tetszik!
5/15 anonim válasza:
Ezt adtam volna a lányomnak, ha lehetett volna Vanessaként anyakönyveztetni..
De amúgy is fiam lett, szóval.. :D
6/15 anonim válasza:
Cigányos, giccses, nekem sem tetszik...
7/15 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű név, és egy cigányt sem ismerek, akit így hívnak, viszont 2 Vanesszát is ismerek, akik gyönyörű, okos, kedves lányok. Ilyen erővel a Noémi cigány név, mert abból ismerek nem is 1 cigányt...
9/15 anonim válasza:
Nekem speciel nem tetszik, én nem adnám a lányomnak ezt a nevet.
10/15 anonim válasza:
ma 18:07
Attól, hogy te nem ismersz egyet sem... Tény, hogy a cigányok szeretnek ilyen külföldről behozott, lehetetlen neveket adni a gyerekeiknek...
(Ha már példálózol: Sem én, sem a párom nem vagyunk azok. A lányunk meg pont Noémi...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!